Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

1-100 / 1032

1032 tuotetta

1-100 / 1032

1032 tuotetta

Aurinkovarjot

Aurinkovarjot ja markiisit viimeistelevät terassin ja pihan sisustuksen. Mikäs sen mukavampaa kuin istua kauniina aurinkoisena kesäpäivänä tyylikkään aurinkovarjon tai markiisin alla paahtavalta auringolta suojassa. Varjon tai markiisin alla on miellyttävää lukea kirjaa tai vain nauttia kesästä. Markiiseilla estetään myös aurinkoa porottamasta sisälle, jolloin sisällä on mukavan varjoisaa, ja arat tekstiilit ja tapetit ovat auringon porotukselta suojassa. Netraudan aurinkovarjojen ja markiisien valikoima sisältää useita erilaisia malleja, jotka ostat helposti netistä joko kotiin tai postiin kuljetettuina. Osta siis omasi pian, ja voit nauttia kauniista kesäpäivistä polttavalta auringolta suojassa!

Laadukkaat aurinkovarjot niin pihalle kuin parvekkeelle

Valikoimastamme hankit kotiisi erittäin laadukkaat aurinkovarjot ja markiisit, jotka eivät haalistu auringonpaisteessa tai hajoa heti ensimmäisessä tuulenpuuskassa. Koska meillä on runsaasti eri kokoisia ja muotoisia varjoja ja markiiseja, löydät varmasti juuri sinun terassillesi, parvekkeellesi tai pihallesi parhaimman kokoisen varjon. Jos pihasi tai terassisi on suuri, voit hankkia jättikokoisen varjon, jonka alle mahtuu suurempikin puutarhakalusteryhmä. Meiltä löytyy myös pienelle parvekkeelle näppäriä varjoja tai markiiseja, joiden alla on mukava istuskella kirjaa tai lehteä lukien. Värivalikoimassa on myös runsaasti vaihtoehtoja, joten sinun ei tarvitse tyytyä vain mustaan tai valkoiseen varjoon. Tietenkin voit hankkia meiltä kotiisi myös useamman varjon ja markiisin, aivan oman tarpeesi mukaan. Laadukkaan aurinkovarjon tai markiisin suojassa on taatusti mukava viettää kaunista kesäpäivää ystävien ja perheen kanssa!

Kestävistä materiaaleista valmistetut aurinkovarjot ja markiisit

Valikoimastamme löydät kestävistä materiaaleista valmistetut aurinkovarjot ja markiisit, jotka ilahduttavat sinua monta vuotta. Meiltä löydät perinteiset pyöreät varjot useassa eri koossa, modernimmat seinälle kiinnitettävät varjot sekä trendikkäät kolmionmuotoiset varjot. Kesäpäivästä on kiva nauttia oman aurinkovarjon alla, joten tilaa omasi pian. Meiltä löydät pihallesi myös muut upeat ja laadukkaat puutarhakalusteet. Viileisiin syysiltoihin voit hankkia valikoimastamme laadukkaat terassilämmittimet. Tutustu valikoimaamme, ja hanki nämä upeat tuotteet kotiisi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16