Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Pihakeinut

Pihakeinut ovat ulkokäyttöön tarkoitettuja istuimia, joita käytetään pihalla tai puutarhassa rentoutumiseen ja viihtymiseen. Niitä on erilaisia malleja, kuten perinteisiä riippukeinuja, puutarhakeinuja ja riippumattoja. Pihakeinut on valmistettu eri materiaaleista kuten esimerkiksi puusta ja metallista, ja niitä löytyy valikoimastamme eri kokoisina ja muotoisina sopien eri käyttötarkoituksiin.

1-48 / 144

144 tuotetta

1-48 / 144

144 tuotetta

Pihakeinut

Pihakeinu on suosittu erityisesti kesäaikaan, jolloin se tarjoaa ihanteellisen paikan rentoutumiselle ja auringonoton nauttimiselle. Monet pihakeinut ovat varustettu katoksella, joka tarjoaa suojaa auringonpaisteelta ja mahdollisesti myös sateelta. Pihakeinut ovat saatavilla monissa eri tyyleissä ja koossa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Ne voivat olla joko yhden tai kahden tai jopa neljän istuttavia, riippuen siitä, kuinka monta ihmistä haluat mahtuvan keinuun kerrallaan. Lisäksi pihakeinuja on saatavana monissa eri hintaluokissa, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon budjettiisi nähden.

Millaisia materiaaleja pihakeinut yleensä ovat valmistettu?

Pihakeinut voivat olla valmistettu monenlaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista, muovista tai kankaasta. Yleisimpiä materiaaleja ovat puu ja metalli, sillä ne ovat kestäviä ja sopivat hyvin ulkokäyttöön. Alumiinista valmistetut pihakeinut ovat myös suosittuja, sillä ne ovat kevyitä ja helppoja siirtää paikasta toiseen.

Minkälaisia tyylejä ja malleja pihakeinuista on saatavilla?

Pihakeinuja on saatavilla monenlaisia tyylejä ja malleja. Perinteisten puisten pihakeinujen lisäksi markkinoilla on nykyään myös moderneja ja tyylikkäitä keinuja erilaisilla materiaaleilla, kuten metallilla ja muovilla. Joitakin suosittuja tyylejä ovat esimerkiksi romanttinen rottinkikeinu, rustiikkinen puukeinu tai moderni metallikeinu. Malleja on saatavilla eri kokoisina ja eri muotoisina, kuten yksinkertaisia suorakaiteen muotoisia keinuja tai pyöreitä keinuja.

Mikä on sopiva koko pihakeinulle?

Sopiva koko pihakeinulle riippuu monista tekijöistä, kuten käyttötarkoituksesta, käyttäjien määrästä ja iästä sekä käytettävissä olevasta tilasta. Yleensä noin 1,5-2 metrin mittainen pihakeinu on sopiva yleiskäyttöön. Jos haluat käyttää pihakeinua esimerkiksi rentoutumiseen makuuasennossa, kannattaa harkita suurempaa keinua. On tärkeää muistaa myös turvallisuusasiat, kuten keinun sijoittaminen tasaiselle ja tukevalle alustalle sekä sen kiinnittäminen asianmukaisesti.

Kuinka helppoa pihakeinun kokoaminen on?

Pihakeinun kokoaminen voi vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. Suurimmassa osassa pihakeinuja tulee mukana kokoamisohjeet ja tarvittavat osat. Pihakeinun kokoaminen voi vaatia hieman aikaa ja työtä, mutta yleensä sen pitäisi olla melko helppoa, kunhan seuraat ohjeita huolellisesti ja käytät tarvittavia työkaluja. Jos et ole varma omista kyvyistäsi, voit aina pyytää apua ammattilaisilta tai tutuilta, jotka ovat koonneet vastaavia pihakeinuja aiemmin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.