1-100 / 614

614 tuotetta

1-100 / 614

614 tuotetta

Ulkosohvat

Terassin, kuistin tai muiden oleskelutilojen tarkoituksena on tarjota ennen kaikkea viihtyisä paikka seurusteluun, lepäämiseen tai pelkkään oleiluun. Erilaiset rottinkiset sohvat ja sohvaryhmät hoitavat tämän tärkeän tehtävän paremmin kuin moni muu huonekalu. Mukavalla sohvalla viihtyvät yhtä lailla kylään tulleet vieraat, perheen lapset tai lukuhetkestä nauttiva talon emäntä. Jos kotiin pitäisi valita vain muutama asia, sohvakalusto on useimmille sisustajille yksi tärkeimmistä hankinnoista. Netraudasta löydät laadukkaat sohvat ja sohvaryhmät monipuoliseen ulko- ja sisäkäyttöön edullisesti. Tutustu nyt verkkomyymälään laajaan valikoimaan!

Trendikkäät ulkosohvat edullisesti Netraudasta

Kotisi ja pihasi viihtyvyys on meille kunnia-asia. Sen tähden tarjoamme jokaisessa tuoteryhmässä mahdollisimman laajan valikoiman johtavien valmistajien tuotteita. Kun tilaat Suomen ilmastoon suunnitellut sohvat ja sohvaryhmät Netraudasta, voit valita useasta eri vaihtoehdosta juuri itsellesi sopivimman ratkaisun. Ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvissa kalusteissa on käytetty kevyitä ja tyylikkäitä materiaaleja, kuten rottinkia ja alumiinia. Ajattomat värit yhdistettynä käytännölliseen designiin tekevät huonekalujen sijoittamisesta helppoa sekä ulkona että sisätiloissa. Voit sisustaa tyylillä niin kesäisen terassin kuin minkä tahansa muun oleskelutilan, johon kaipaat helppoa ja viihtyisää istumaryhmää. Monipuoliset moduulit tarjoavat lisää joustavuutta mahdollistaen eri osien vapaan yhdistelyn ja yksilöllisten ratkaisujen luomisen. Muista myös katsoa kokonaisuutta täydentävät pöydät. Ota nyt suunnaksi Netrauta ja inspiroidu!

Ulkosohvat ja oleskeluryhmät nopealla toimituksella

Netraudasta tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti muutamalla klikkauksella. Kun tilaat sohvat ja sohvaryhmät meiltä, sinun ei tarvitse myöskään huolehtia tuotteiden kuljetuksesta, sillä lähetämme ne postitse. Säästyt aikaa vievältä kauppojen kiertelyltä sekä raskaalta kantourakalta. Navigointi verkkomyymälässämme onnistuu helposti selkeän ylävalikon tai hakusanojen avulla. Jos kaipaat lisää ideoita ulkotilojen sisustamiseen, käy tarkastamassa myös muut puutarhakalusteet. Löydät johtavien valmistajien laadukkaat pöytäryhmät, penkit ja tuolit ja myös kaiken tarpeellisen kalusteiden huoltoon. Myös kätevät säilytysratkaisut on huomioitu kattavassa valikoimassamme. Onko sinulla kysyttävää tuotteisiin, maksuun tai toimitukseen liittyen? Iloinen myyntipalvelumme neuvoo sinua mielellään. Tervetuloa nyt ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16