Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Puutarhakasvit

Puutarhakasvit ovat ihania kasveja ja kukkia, jotka tuovat kauniin ja vihreän tunnelman kotipuutarhaan, pihaan tai parvekkeelle. Niitä voidaan käyttää monipuolisesti niin koristekasveina kuin hyötykasveina. Puutarhakasveista löytyy useita eri lajeja ja tyyppejä, kuten ruusut, köynnöskasvit, pensaat, hyötykasvit, puut ja aitataimet.

1-48 / 227

227 tuotetta

1-48 / 227

227 tuotetta

Puutarhakasvit

Puutarhakasvit ovat erinomainen tapa tuoda kauneutta ja vehreyttä omaan ympäristöön. Olipa kyseessä sitten pieni parveke, pienehkö puutarha tai laajempi tontti, puutarhakasvien avulla voit luoda oman keitaasi, jossa voit rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kasveja, jotka sopivat eri tarkoituksiin ja tarpeisiin.

Ruusut - romanttisia ja kauniita kasveja puutarhaan

Ruusut ovat yksi suosituimmista puutarhakasveista, ja niitä löytyy monenlaisia lajeja ja värejä. Ruusut ovat erittäin kauniita ja romanttisia kasveja, jotka sopivat erinomaisesti puutarhan koristeluun. Ne ovat myös erittäin monikäyttöisiä ja voivat olla esimerkiksi pystyruusuja, pensasruusuja tai köynnösruusuja. Ruusut sopivat hyvin myös leikkokukiksi ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi hääkimppujen tekemiseen. Ruusuja on myös helppo hoitaa, joten ne sopivat hyvin myös aloitteleville puutarhureille.

Köynnöskasvit - monipuolisia ja käytännöllisiä

Köynnöskasvit ovat toinen suosittu puutarhakasviryhmä. Ne ovat erittäin monipuolisia ja niitä löytyy erilaisia lajeja, joita voidaan käyttää puutarhan koristeluun monella eri tavalla. Köynnöskasvit sopivat hyvin esimerkiksi pergoloiden, aitojen tai seinien peittämiseen. Ne voivat myös olla erittäin käytännöllisiä, sillä ne voivat toimia hyvin esimerkiksi aurinkosuojana tai varjostimena. Köynnöskasveista löytyy myös monia lehtivihreitä, jotka voivat olla kauniita ja näyttäviä koristeita puutarhassa.

Pensaat - monikäyttöisiä ja kauniita

Pensaat ovat erinomaisia kasveja, joilla voi luoda monenlaisia maisemia puutarhaan. Pensaita löytyy monenlaisia lajeja, kokoja ja värejä, joten niitä voidaan käyttää hyvin monenlaiseen puutarhan koristeluun. Ne voivat toimia esimerkiksi suojana tuulelta tai sateelta, mutta myös kauniina koristeena puutarhassa. Pensaat ovat yleensä myös helppoja hoitaa, joten ne sopivat hyvin aloitteleville puutarhureille.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.