Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:
Tuotemerkki:
  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

Viheraanin suursäkit

Kevään koittaessa alkaa viherpeukaloa armottomasti kutkuttaa. Mitä kaikkea sitä tänä kesänä pihalle keksisikään! Kuitenkin ennen kuin päästään puutarhan- ja pihanhoidon yksityiskohtiin, täytyy perusteiden olla kunnossa. Esimerkiksi kasvit vaativat alustakseen oikeanlaiset mullat ja kulkuväylien muodostamiseen tarvitaan sopivaa hiekkaa. Maanrakennusaineet ovat kuitenkin usein kovin raskaita ja suurempien määrien ollessa kyseessä myös vaikeasti kuljetettavia. Tähän ongelmaan ratkaisuna toimivat Viheraarnin suursäkit. Suursäkeissä multaa, katetta tai hiekkaa riittää, ja ajatuksena on, että suursäkit toimitetaan suoraan kohteeseen. Tilaa siis Viheraarnin suursäkit Netraudasta! Tarkista kuitenkin ennen tilausta kunkin tuotteen kohdalta ajantasaiset toimitusehdot ja -mahdollisuudet.

Kukkapenkin pohja kuntoon

Viheraarnin suursäkeistä löytyy monenlaisia tuotteita kukkapenkin pohjustamiseen. Laadukkaassa puutarhamullassa kasvit viihtyvät hyvin. Erilaisille kasveille on tarjolla omanlaisiaan erikoismultia. Kun kukkapenkki on valmis, on sopivan katteen levittäminen kenties helpoin tapa estää viheliäisten rikkaruohojen levittäytyminen sinne, minne ne eivät kuulu. Kate voi toimia käytännöllisen roolinsa lisäksi myös visuaalisena elementtinä, sillä Viheraarnilla on tarjolla myös koristekatteita, joilla voi tuoda ihan omanlaisensa ilmeen pihaan tai puutarhaan.

Hiekkaa ja sepeliä suursäkeissä

Viheraarnin suursäkkitavarana myytävillä hiekoilla, sepeleillä ja kivituhkilla viimeistelet niin salaojat, rakennuksen seinustat kuin kulkuväylätkin. Tarjolla on myös lasten leikkipaikkojen alustoiksi sopivaa pehmeää hiekkaa. Talviaikaan erityistä hyötyä on hiekoitussepelistä, jonka avulla pidät tiet ja polut turvallisina kulkea. Kaikki nämä maanrakennusainekset saat Viheraarnin kätevissä suursäkeissä. Tilaa jo tänään tarvitsemasi suursäkkitavara aina edulliseen hintaan Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.