Kylmälaukut ja matkajääkaapit

1-42 / 42

42 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-42 / 42

42 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Kylmälaukut ja matkajääkaapit

Kalastajat, marjastajat ja retkeilijät arvostavat laadukasta kylmälaukkua, joka mahdollistaa pidemmänkin oleskelun jääkaappien tietymättömissä. Auton jalkatilaan mahtuva matkajääkaappi on kätevä lisä mökin ruokahuoltoon. Kotoa kannattaa löytyä kylmälaukku, vaikka et olisikaan retkeilevä ulkoilmaihminen. Kylmäketju kestää kesäisen matkan ruokakaupasta kotiin tai mökille, kun pakkaat viileää arvostavat ostokset kylmälaukkuun. Netraudan kylmälaukut ovat lujaa tekoa. Polyeteenimuovista valmistettu laukku muuttuu tarvittaessa pikkupöydäksi tai retki-istuimeksi!

Jäätävän tehokkaat kylmälaukut ja matkajääkaapit

Kun haluat huippulaadukkaat kylmälaukut ja matkajääkaapit reissukavereiksi, tutustu Netraudan valikoimaan. Voit olla varma, että iskunkestävät ja huolellisesti eristetyt laukut pitävät viileän sisällään. Nämä kylmälaukut ja matkajääkaapit on tehty kulkemaan kanssasi autoissa ja veneissä. Laukku itsessään on melko kevyt ja kätevä kuljettaa. Koska siihen pakataan ruokatarpeita ja esimerkiksi raakaa kalaa, on tärkeää, että laukun saa puhdistettua vaivattomasti. Matkajääkaappi on monipuolinen kylmälaite: lataat sen joko autossa tai verkkovirralla ja muunnat sen tavalliseksi kylmälaukuksi vaihtamalla laukkuun kevyemmän kannen. Netraudasta saat myös kattavan valikoiman akkulatureita, siniaaltoinverttereitä ja muita tarpeellisia jäätävän tehon varmistavia lisävarusteita.

Kylmälaukut ja matkajääkaapit vaativaankin käyttöön

Netraudan valikoimaan kuuluvat kylmälaukut ja matkajääkaapit sopivat kaikille sunnuntairetkeilijästä parasta laatua haluavaan. Jo 25-litraiseen laukkuun sopivat isot limsapullot ja kunnon retkieväät. Verkkovirrallakin toimivan matkajääkaapin voit ottaa mukaan hotellihuoneeseesi, jossa ei välttämättä ole jääkaappia. Oman mökin rauhasta ei viitsi lähteä joka välissä kauppaan. Mahtava juttu, että matkajääkaapista tai supertehokkaasta kylmälaukusta saa lisää pieneen tilaan mahtuvaa jäätävää säilytystilaa! Mitä muuta ihanaa löydät mökillesi pihatarvikkeet-valikoimastamme?

Näin tilaat kylmälaukut ja matkajääkaapit Netraudasta

Tutustu nyt huipputuotteidemme valikoimaan ja valitse sinulle sopiva kylmälaukku. 8 ja 125 litran väliltä löydät monta kestävää mallia. Netraudan tuotteita pääset aina tutkimaan tarkoista kuvista ja voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja valikoimastamme. Kun olet valmis siirtymään kassalle, valitse sinulle sopiva maksutapavaihtoehto. Toimitusajat, -tavat ja -kustannukset kannattaa tarkistaa tuotetiedoista. Netrauta on rakentajan ja kodin kunnostajan ykkösostopaikka netissä. Tiesitkö, että meillä on valtavasti houkuttelevia vapaa-aikaan sopivia tuotteita? Kylmälaukkujen ohella saat meiltä monitoimityökalut, termospullot ja paljon muuta reissussa tarvittavaa. Surffaa Netraudan vapaa-aika-sivulle ja tee edullisia löytöjä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16