Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Hiomakoneet

Hiomakone sopii pinnan tasaisuuden, sileyden tai karheuden muokkaamiseen eri materiaaleista. Hiomakoneet voivat olla sähkökäyttöisiä tai pneumaattisia ja niitä käytetään monissa rakennus- ja remontointiprojekteissa.

1-48 / 487

487 tuotetta

1-48 / 487

487 tuotetta

Hiomakoneet

Mihin käyttötarkoituksiin hiomakonetta yleensä käytetään?

Hiomakonetta käytetään yleisesti erilaisten materiaalien tasoittamiseen ja hiontaan. Se soveltuu erityisesti puun, metallin ja kiven pintojen hiontaan ja viimeistelyyn. Hiomakoneita on eri muotoisia ja kokoisia, ja niitä käytetään niin ammattilaiskäytössä kuin kotikäytössäkin. Hiomakoneita voidaan käyttää myös esimerkiksi maalin, ruosteen tai vanhan lakan poistamiseen.

Mikä on ero hiomakoneen ja kulmahiomakoneen välillä?

Hiomakone ja kulmahiomakone ovat kaksi eri laitetta, joita käytetään eri tarkoituksiin. Hiomakoneella yleensä hiotaan puuta tai metallia, kun taas kulmahiomakoneella leikataan, halkaistaan, hiotaan tai hiotaan pois metallia, kiveä tai muita materiaaleja. Kulmahiomakoneessa on yleensä pyörivä terä, joka leikkaa materiaalia, kun taas hiomakoneessa on pyörivä hiomakivi, joka hioo materiaalia. Kulmahiomakoneessa on myös yleensä enemmän voimaa ja kierroksia kuin hiomakoneessa, joten se on tehokkaampi raskaampien materiaalien käsittelyyn.

Mitä varotoimia tulee noudattaa hiomakonetta käytettäessä?

Hiomakonetta käytettäessä tulee noudattaa useita varotoimia. Ensinnäkin, on tärkeää käyttää asianmukaisia suojalaseja ja kuulosuojaimia suojautuakseen hiomapölyltä ja melulta. Hiomakonetta käsiteltäessä on myös tärkeää pitää kädensijat puhtaina ja kuivina, ja välttää syrjäyttämästä suojalaitteita. Ennen hiomakoneen käyttöä tulee tarkistaa, että kone on asianmukaisesti kiinnitetty ja että hiomapaperi on oikein kiinnitetty. Lisäksi on tärkeää tarkistaa, että hiomakoneen virtajohto on ehjä ja että se on kytketty asianmukaisesti maadoitettuun pistorasiaan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.