Kompressorit

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

Kompressorit

Kompressori eli ahdin on oiva apuväline rakentamiseen, remontteihin ja harrastuksiin. Pienitehoisen kompressorin avulla täytät niin pyörän kuin auton renkaat, pallot sekä puhallettavan uima-altaan tai retkisängyn. Kun taas haet paineilmatyökaluiltasi parempaa suorituskykyä, panosta jämerään kompressoriin. Tehokkaimpia kompressoreita voit hyödyntää remontissa erilaisten paineilmatyökalujen, kuten naulaimien ja maaliruiskujen, kanssa. Tee vertailu sivuiltamme ja valitse itsellesi paras ja sopivin tuote, jonka tilaat näppärästi muutamalla hiiren napsautuksella. Tuotteidemme hinta on aina edullinen, joten tee löytöjä heti!

Kätevästi liikuteltava kompressori netistä

Tee remontoinnista ja nikkaroinnista vaivattomampaa ottamalla käyttöön laadukas kompressori. Laite on sekä taloudellinen että energiatehokas, ja sen käyttömukavuutta lisää liikuteltavuus. Siirrettävä kompressori kulkee siis helposti mukana remontti- ja työkohteesta toiseen pyörien ja työntökahvan avulla. Painemittareilla varustetut kompressorit helpottavat paineen seuraamista ja tekevät käytöstä helppoa ja turvallista. Suuri säiliö takaa ilman riittävyyden ja vakaan toiminnan.

Tilaa laadukas kompressori kotikäyttöön Netraudasta

Verkkokauppa on oikea paikka kompressorin ostoon, sillä voit vertailla tuotteita ja niiden ominaisuuksia yhdellä silmäyksellä. Kun hankit kompressorin meiltä, teet samalla sijoituksen tulevaisuutta varten ja tuot tehoa niin ulko- kuin sisäremontteihin pitkällä aikavälillä. Kaikilla tuotteillamme on pitkä käyttöikä. Yksityiskohtaiset takuutiedot voit lisäksi tarkistaa tuotekorteista. Tuotteemme myös täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset. Tutustu kuitenkin niiden käyttöohjeisiin ennen ensimmäistä käyttökertaa ja huolla uutta tuotettasi oikein, jotta saisit siitä parhaan hyödyn. Hyvä ja tehokas kompressori löytyy meiltä aina vaivattomasti ja nopeasti. Klikkaa tilaus matkaan jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.