Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

1-30 / 30

30 tuotetta

1-30 / 30

30 tuotetta

Maaliruiskut

Unelmoitko sileästä, tasaisesta ja virheettömästä maalipinnasta? Maaliruiskut tarjoavat kätevän ratkaisun, jonka avulla säästät aikaasi ja maalaat nopeasti sekä vaivattomasti isoja seiniä ja kattoja. Myös pienempien pintojen, kuten kalusteiden ja ovien, maalaaminen sujuu kätevästi laadukkaalla maaliruiskulla. Netraudan maaliruiskujen valikoima sisältää paljon eri merkkisiä ja hintaisia maaliruiskuja, jotka voit ostaa helposti netistä suoraan kotiisi kuljetettuina. Tutustu valikoimaan ja osta omasi heti, jotta pääset pian maalaamaan kodistasi mieleisesi!

Laadukkaat maaliruiskut jokaiselle remontoijalle

Laadukkaasta valikoimastamme löydät helposti juuri omiin vaatimuksiisi ja tarpeisiisi sopivat maaliruiskut ja muut maalatessa tarvittavat välineet. Voit valita maaliruiskun useiden eri tuotemerkkien ja mallien joukosta, ja kun olet löytänyt itsellesi parhaiten sopivan laitteen, ostat sen helposti netistä kotiin kuljetettuna. Valikoimastamme löydät sopivat laitteet sisä- ja ulkotiloissa maalaamiseen sekä erilaisille maaleille ja öljyille tarkoitetut laitteet. Seinien ja kattojen maalaaminen pensselillä tai telalla on aikaa vievää ja rasittavaa, mutta maaliruiskun avulla työ onnistuu erittäin nopeasti ja tehokkaasti jokaiselta. Maaliruiskun avulla myös esimerkiksi terassin öljyäminen sujuu ennätystahtiin ja leppoisasti ilman lattialla konttaamista. Pensselillä on usein vaikea saada aikaan tasaista maalausjälkeä, mutta maaliruiskulla se onnistuu helposti. Maaliruiskua käyttämällä saavutatkin vaivattomasti erinomaisen lopputuloksen, jota kaikki ystäväsi taatusti ihailevat.

Valikoimamme maaliruiskut on valmistettu kestävistä materiaaleista

Valikoimassamme on monenlaisia maaliruiskuja, jotka kestävät käytössä pitkään. Voit tilata esimerkiksi korkeapaine- tai matalapaineruiskun tai maalinruiskutusjärjestelmän. Lisäksi meiltä löydät kaikki ruiskumaalaamisessa tarvittavat suojaussetit ja maalaussäiliöt sekä muut tarvittavat välineet, kuten ruiskutuspäät, jatkokappaleet, kääntösuuttimet ja erikoisvarusteet. Unohda pensselillä sutiminen ja osta laadukkaat ja kestävät maaliruiskut, jotka säästävät aikaasi ja hermojasi, ja joiden avulla saavutat helposti erinomaisen tasaisen lopputuloksen. Meiltä löydät myös monet laadukkaat maalit ja liimat. Maaliruiskujen ja maalien lisäksi tarjoamme edullisesti myös kaikki muut remontoidessa ja rakentaessa tarvittavat työvälineet. Kun tilaat meiltä, et joudu hakemaan tilaustasi postista, vaan toimitamme tilauksesi suoraan kotiovellesi. Tilaa tänään, jotta pääset pian maalaamaan ja remontoimaan nautinnontäyteisesti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16