Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

Kärcher-painepesurit

Netaraudan valikoimista löydät painepesurit kaikkiin tarpeisiin. Painepesuri on jokaisen kodinsiistijän ja rakennusalan ammattilaisen luottotyökalu, joka taipuu monenlaiseen käyttöön. Tutustu Kärcherin laadukkaisiin painepesureihin ja painepesurin lisäosiin. Kärcher-merkiltä löydät aina uusimmat innovaatiot – tietenkin Netraudan edulliseen hintaan.

Kärcher K7
Painepesuri Nilfisk
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 52

52 tuotetta

1-48 / 52

52 tuotetta

Kärcher-painepesurit

Kärcher-yrityksen perustaja Alfred Kärcher teki kaupallisen läpimurtonsa kehittämällä vuonna 1950 Euroopan ensimmäisen kuumavesipainepesurin. Painepesurit ovakin kuuluneet Kärcherin ydinosaamiseen jo lähes 70 vuoden ajan. Kärcherin keltaiset painepesurit ovat tuttuja rakennusalan ammattilaisille kautta maailman. Painepesureiden lisäksi Kärcheriltä löytyy myös kattava valikoima muita puhdistusvälineitä. Luota puhdistusteknologian markkinajohtajan ja pitkäaikaisen asiantuntijan kokemukseen ja tilaa Kärcher-painepesurit Netraudasta!

Tehokkaasti siistiä painepesurilla

Painepesuri tulee avuksi, kun kevyt siivous ei enää riitä. Paineella ruiskuava vesi irrottaa sitkeimmänkin lian. Painepesurin käyttökohteita on lukemattomia. Painepesuri on oiva apu esimerkiksi pihojen, autojen, rakennusten julkisivujen, teollisuuskohteiden ja maatilarakennusten siivoamisessa. Netraudasta löydät sopivat painepesurit sekä ammattikäyttöön että kodin siivoamiseen. Kärcher-painepesureihin on saatavana runsas valikoima lisäosia, joiden avulla voidaan puhdistaa monenlaisia pintoja. Painepesureiden säätömahdollisuudet takaavat ergonomisen työasennon ja mahdollistavat painepesurin monipuolisen käytön. Etsit sitten itseimevää painepesuria, polttomoottoripainepesuria tai kylmävesipainepesuria, oikea osoite ostoksille on Netraudan verkkokauppa! Tilaa mieleisesi painepesuri jo tänään Netraudasta. Tilaaminen on helppoa ja turvallista.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.