OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 71

71 tuotetta

1-48 / 71

71 tuotetta

Nilfisk-painepesurit

Nilfisk-painepesurit sopivat niin ammattilaisen työkaluiksi kuin kotikäyttöönkin. Onpa tavoitteenasi oman pihan puhtaanapito tai jokapäiväinen työkäyttö, löydät varmasti itsellesi sopivan pesurin Netraudan kattavasta Nilfisk-valikoimasta. Nettikaupassamme sopivan tuotteen haarukointi on helppoa, sillä voit rajata painepesureita esimerkiksi merkin, hintaluokan ja toimitusajan mukaan.

Painepesuri taipuu moneksi

Pihakiveyksen reunat ovat sammaleen peitossa, talon julkisivu on saanut osansa ilmansaasteista ja auto on peittynyt mökkitien pölyyn. Kaikissa näissä ongelmissa painepesuri on korvaamaton apu. Painepesuri irrottaa tehokkaasti pinttynyttäkin likaa ja taipuu helposti monenlaisiin käyttökohteisiin. Monelle omakotitalon omistajalle esimerkiksi pation puhdistaminen on askare, jossa painepesurin käyttäminen helpottaa työtaakkaa selvästi. Painepesuriin saatavien lisäosien avulla pesurin käyttökohteet laajenevat entisestään. Esimerkiksi pelkän vesipesun sijasta painepesurissa voi käyttää erilaisia puhdistusaineita, jotka voi valita pesukohteen mukaan. Painepesurin kuljetusvaunu puolestaan mahdollistaa kevyen ja sujuvan liikkumisen painepesurin kanssa.

Nilfisk – yli satavuotiaat perinteet puhdistusteknologiassa

Nilfiskin puhdistustuotteet tunnistat tunnusomaisesta sinisestä väristä. Yrityksellä on vankka kokemus puhdistusteknologia-alalta, sillä Nilfisk perustettiin jo vuonna 1906 ja se on alusta lähtien pyrkinyt tarjoamaan tehokkaita puhdistusratkaisuja. Nilfisk innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia ideoita, joiden avulla puhtaanapidosta tulee helpompaa ja miellyttävämpää. Netraudan kattavassa Nilfisk-painepesurivalikoimasta löytyyy itseimeviä painepesureita, polttomoottoripainepesureita ja sekä kuuma- että kylmävesipainepesureita, lisäosia unohtamatta. Kaikissa Nilfiskin painepesureissa on luotettava metallipumppu ja suuri vesimäärä, joka mahdollistaa pitkäkestoisen työskentelyn. Tilaa Nilfiskin kätevät painepesurit lisäosineen Netraudan verkkokaupasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.