Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Halkaisukirveet

  • 1

1-18 / 18

18 tuotetta

  • 1

1-18 / 18

18 tuotetta

Halkaisukirveet

Halkaisukirves on nimensä mukaisesti puun halkomiseen tarkoitettu työkalu. Sitä tarvitaan puun pilkkomiseen kotipihalla, mökillä, työmailla tai retkillä. Netraudasta saat kotimaisten ja kansainvälisten merkkien laadukkaat halkaisukirveet huippuhintaan ja kätevällä toimituksella. Selaile nyt valikoimaa ja tilaa suosikkisi netistä vielä tänään!

Halkaisukirves tehokkaaseen työskentelyyn netistä

Laadukkaan kirveen tunnistaa kestävistä materiaaleista ja tarkkaan harkitusta muotoilusta. Valikoimastamme löydät mm. käsin taotut kirveet, jotka valmistetaan ruotsalaisesta kirvesterästä perinteisellä valmistusmenetelmällä. Terä taotaan lukusilla lyönneillä, jolloin teräksen tiheys kasvaa ja terän kestävyys lisääntyy. Kaunis puusta valmistettu varsi viimeistelee perinnekirveen ja takaa samalla mukavan käyttötuntuman. Sen lisäksi valikoimamme pitää sisällään myös uudenaikaisia kirveitä, jotka soveltuvat erinomaisesti polttopuiden halkomiseen, retkeilyyn ja työmaille. Niiden erikoisuuksiin kuuluu varsi, joka on valmistettu lasikuidulla vahvistetusta komposiitista. Materiaali vaimentaa tehokkaasti iskuja, ja varren luistamattoman Safetouch-pinnan ansiosta se istuu hyvin käteen. Näin puiden halkominen onnistuu jatkossa turvallisesti ja vaivattomasti. Osassa tuotteita on myös kaareva varsi, joka takaa maksimaalisen nopeuden ja voiman. Kaikkia halkomakirveitä on saatavilla useassa eri koossa ja hintaluokassa, joten löydät helposti juuri itsellesi sopivan tuotteen. Etsitkö erityisen turvallista ratkaisuja puiden pilkkomiseen, jota kaikki perheenjäsenet osaavat käyttää? Siinä tapauksessa voit hankkia kotiisi Ruotsissa patentoidun halkaisukiilan. Mihin tahansa ratkaisuun päädytkin, meiltä löydät merkkituotteet taatusti kilpailukykyiseen hintaan!

Tilaa kestävät halkaisukirveet näppärästi Netraudasta

Turvallisen työskentelyn kannalta on tärkeää valita oikean kokoinen tuote ja sopivan kokoinen halkomispölkky. Suositeltu korkeus pölkylle on yleensä n. 70 cm. Halonhakkuu tehostuu huomattavasti, kun halkomispölkkyyn kiinnitetään vanha autonrengas. Se estää tehokkaasti klapien sinkoilun ympäristöön ja mahdollistaa useiden puupalojen halkomisen yhtä aikaa. Sinun ei tarvitse kuin ruuvata halkomispölkkyyn kaksi lautaa, joihin rengas kiinnitetään ruuvaamalla. Halkominen upouudella halkaisukirveellä voi alkaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.