Sähkökäyttöiset pensasleikkurit

  • 1

1-7 / 7

7 tuotetta

  • 1

1-7 / 7

7 tuotetta

Sähkökäyttöiset pensasleikkurit

Sähkökäyttöinen pensasleikkuri tekee pensaiden ja puiden leikkaamisesta helppoa hommaa! Sähköpensasleikkurin avulla leikkaat pensasaidat, puut ja pihan muut istutukset nopeasti kauniiseen muotoon. Valikoimamme pitää sisällään johtavien valmistajien laitteita useassa eri hintaluokassa, ja tarjolla on niin japanilaista, yhdysvaltalaista ja eurooppalaista huipputeknologiaa. Tilaa nyt oma suosikkisi ja laita pihasi kuntoon vielä tänään!

Sähköpensasleikkuri hoitaa pihatyöt nopeasti ja vaivattomasti

Onko pensasaidan siistiminen osa säännöllisiä pihatöitäsi? Etsitkö helpompaa tapaa kuin perinteiset puutarhasakset? Sähkökäyttöinen pensasleikkuri tuo nopeutta ja helppoutta kaikenlaisiin pihatöihin. Pensasleikkureita myydään sekä sähkökäyttöisinä että moottorilla varustettuna. Perusmallien lisäksi tarjolla on myös erikoistuotteita, kuten hybridimalleja ja teleskooppivartinen pensasleikkuri korkeiden pensaiden leikkaamiseen. Tuote- ja merkkikohtaisia eroja löytyy mm. laitteiden tehossa, terän pituudessa ja leikkureiden painossa. Käyttömukavuutta lisäävät mm. ergonominen muotoilu, kahden käden virtakytkin ja yksinkertainen johdonohjaus. Toinen kätevä ominaisuus on esimerkiksi kallistettava terä, joka mahdollistaa hyvin erilaisten pensaiden ja pensasaitojen tarkan muotoilun.

Tilaa sähkökäyttöinen pensasleikkuri ja muut puutarhatyökalut Netraudasta

Pensasaita on näkyvä osa pihaa, joten sen säännöllinen leikkaaminen ja siistiminen on tärkeää. Jos haluat päästä vähemmällä vaivalla, automaattinen pensasleikkuri on kannattava hankinta. Erikoisen tehokas hybridipensasleikkuri on omiaan, jos käytät laitetta suurempiin töihin. Kahden virtalähteen ansiosta virta ei pääse taatusti loppumaan kesken urakan. Oletko bongannut jo oman suosikkisi? Selaile nyt tuotteita ja tilaa hyväksi todetut merkkituotteet todella edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.