Ruohosakset

1-3 / 3

3 tuotetta

1-3 / 3

3 tuotetta

Ruohosakset

Ruohosakset ovat jokaisen kotipuutarhurin tärkeä työkalu, sillä ne viimeistelevät pihan kuin pihan. Ruohosaksilla hoituvat helposti niin pensaiden siistiminen kuin myös nurmikon leikkaaminen hankalista paikoista. Tuotteita on saatavana monelta eri merkiltä. Tarjolla on esimerkiksi Wolf-Gartenin laadukkaita tuotteita, jotka sopivat hyvin jokaisen puutarhurin käteen. Tule tutustumaan tuotteisiin!

Ruohosakset kuuluvat jokaisen puutarhurin työkaluihin

Nautitko puutarhan hoitamisesta? Haluatko kenties pihan olevan viimeisen päälle kunnossa? Ruohosaksien avulla voi leikata nurmikon hankalimmatkin kohdat. Tällaisia ovat esimerkiksi rakennusten vierustat sekä kukkapenkkien välit. Nämä ovat nimittäin sellaisia paikkoja, joihin edes trimmerillä ei pääse. Ruohosaksia voi käyttää myös kukkapenkkien siistimiseen. Niiden avulla saa leikattua kuivuneita lehtiä ja oksia. Ruohosakset ovat siis varsin monikäyttöinen työkalu jokaiseen puutarhaan, joten tilaa sinäkin omasi!

Ruohosakset nurmikon viimeistelyyn netistä

Pihan hoitaminen ei aina ole niin helppoa kuin voisi luulla. Piha vaatii säännöllistä kunnossapitoa, jotta se näyttää hyvältä. Hyviin puutarhatyökaluihin kannattaa panostaa. Niiden avulla niin nurmikon, pensaiden kuin kukkienkin hoitaminen käy kuin luonnostaan. Ruohosakset kuuluvat jokaisen puutarhurin työkaluihin. Käsikäyttöisillä ruohosaksilla voi leikata sellaisistakin paikoista, joihin ruohonleikkurilla tai edes trimmerillä ei pääse. Netraudan ruohosakset-tuoteryhmän tuotteilla viimeistelet nurmikonhoidon ja pidät puutarhasi siistinä. Tutustu tuotteisiin ja tilaa edullisesti netistä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.