Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Trimmerin siimat

1-26 / 26

26 tuotetta

1-26 / 26

26 tuotetta

Trimmerin siimat

Jokainen kotipuutarhuri tietää, miten tärkeää on, että trimmeriin löytyy varasiimaa. Pihahommia kun ei haluaisi millään keskeyttää siiman loppumisen vuoksi. Netraudan valikoimasta löydät runsain mitoin trimmerin siimakeloja erilaisiin trimmereihin. Tule siis tutustumaan valikoimaan ja löydä omat suosikkisi!

Trimmerin siima erilaisiin trimmereihin

Meiltä löydät trimmerin siimat monilta suosituilta merkeiltä, kuten Black+Deckeriltä, Ryobilta ja McCullochilta. Jokaisen siimarullan kohdalta voi nähdä, mihin malleihin se sopii. Useimmat siimarullat ovat yleismallisia, mikä tarkoittaa sitä, että ne sopivat lähes kaikkiin saman kokoisiin saman merkin trimmereihin. Siimat toimitetaan monesti kolmen rullan paketeissa, joten pihan hoitaminen ei takuulla jää kiinni trimmerin siiman loppumisesta. Tule sinäkin löytämään siimarullat omaan trimmeriisi!

Trimmerin siimat kaikilta tuotemerkeiltä edullisesti

Netraudasta löydät kattavan valikoiman erilaisia trimmerin siimoja. Kaikkien siimarullien vaihtaminen on todella helppoa. Napsautat vain edellisen rullan pois ja uuden, täyden rullan sen tilalle. Homma hoituu kätevästi käden käänteessä. Netraudasta saat kaiken, mitä pihanhoidossa tarvitset. Tilatessasi verkkokaupastamme saat tuotteet kotiisi vain muutamassa päivässä. Osta samalla myös uusi trimmeri ja muutkin pihatyökalut. Netraudasta hankit yhdessä uuden siimaleikkurisi kanssa varasiimat samalla tilauksella. Tutustu trimmerin siimoihin ja tilaa helposti ja nopeasti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.