Pinta-asennuspohja Kidde SMK 23 Firex-varoittimille

Tuotenumero: S-7129850
7,39 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Pinta-asennuspohja Kidde Firex-varoittimille. Verkkovirtakäyttöisten (230 V) Kidde Firex -palovaroittimien asennukseen käytettävä lisävaruste helpottaa työtä kohteissa, joissa kattoasennus ei muutoin ole mahdollista. SMK 23 -malli on tarkoitettu t...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pinta-asennuspohja Kidde SMK 23 Firex-varoittimille kuvaus

Pinta-asennuspohja Kidde Firex-varoittimille. Verkkovirtakäyttöisten (230 V) Kidde Firex -palovaroittimien asennukseen käytettävä lisävaruste helpottaa työtä kohteissa, joissa kattoasennus ei muutoin ole mahdollista. SMK 23 -malli on tarkoitettu tavalliseen asennukseen.

Kidde Firex -palovaroitinmallisto tarjoaa mahdollisuuden varustaa kodin eri tilat niihin parhaiten soveltuvilla varoittimilla. Optinen varoitin on paras valinta yleisvaroittimeksi, koska se reagoi nopeimmin kytevän palon savuun. Noin 75 % tulipaloista alkaa kytemällä. Makuuhuoneet varustetaan ionisoivalla palovaroittimella, koska se havaitsee ilmitulen, esimerkiksi sähköpalon välittömästi. Lämpövaroittimet asennetaan esim. kodinhoito- ja takkahuoneeseen tai lämpimään autotalliin. Varoittimet voidaan liittää yhteen; kun yksi hälyttää, kaikki muutkin hälyttävät. Liitettävien määrä 1 + 23 kpl.

Toimiva palovaroitin kaksinkertaistaa selviytymismahdollisuudet tulipalosta ja voi vähentää kuolemantapauksia jopa 90%.

Pinta-asennuspohja Kidde SMK 23 Firex-varoittimille
  • Tuotemerkki: Kidde
  • Kidde-tuotekoodi: 12350
  • Malli: Firex SMK 23
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset