Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:
2 999,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-4 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 39,90 €
★★★★★★★★★★
4.4
88% suosittelee
Käytön helppous 4.4
Ominaisuudet 4.2
Vastinetta rahoille 4
Tuotteen laatu 4.1

Polttava kuivakäymälä Separett Family antaa sinulle vesivessaa vastaavan mukavuuden ja vapauden - missä tahansa sitten oletkin. Käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa ja jäljelle jää vain pieni määrä helposti käsiteltävää tuhkaa.Käymälässä on käyttäjäystävällinen LCD-näyttö ja helppokäyttöinen valikko, joiden avulla voi säätää kaikkea polttoajasta käymälän näyttökieleen. Käymälä ilmoittaa näytöllä, kun on aika tyhjentää tuhka-astia ja kun tuhka-astia tai savuhormi tarvitsee puhdistusta.

Myös huoltotarpeesta ilmoitetaan käymälän näytöllä, mikä on 1000 vastustunnin/5 vuoden välein.

Separett Family on kehitetty erityisesti perhekäyttöön vapaa-ajan asunnoille ja sen kapasiteetti on laskettu vastaamaan 6 henkilön perheen tarpeita. Käymälää voi käyttää, vaikka toinen käyttäjä olisikin juuri asioinut käymälällä. Käymälä huomioi kaikki painallukset ja optimoi polttoajan kaiken tehdyn tarpeen mukaan. On tärkeää, että jokainen kävijä painaa oikeaa painiketta, jotta polttotulos on optimaalinen.

Turvallisuus

Separett Family sisältää monia sisäänrakennettuja turvajärjestelmiä, jotka valvovat polttokammion, kuoren sisäpuolen ja menoilman lämpötilaa. Laitteessa on myös erillinen ylikuumenemissuoja. Mikäli lämpötila ylittää tietyt raja-arvot, lopettaa käymälä polttamisen automaattisesti ja näytölle muodostuu virheilmoitus. Käymälään on myös asennettu magneettitunnistin, joka käymälän kannen auetessa sammuttaa vastuksen. Polttotoiminto jatkuu, kun kansi jälleen suljetaan. Suosittelemme Separett Family käymälän asentamista erilliseen vikavirtasuojalla varustettuun virtapiiriin, sillä useampi samassa virtapiirissä oleva laite voi kuormittaa piiriä liikaa.

Asennus

Takuun voimassaolon lisäksi, hyvän polttotuloksen ja käymälän toimivuuden varmistamiseksi tuuletusputkiston asennus on tärkeä suorittaa asennusohjeiden mukaisesti. Hyväksyttyjä asennusvaihtoehtoja on kolme. Kaikissa vaihtoehdoissa raitisilmaventtiili on asennettava käymälätilan ulkoseinään. Tilassa ei saa olla muita ilmanvaihtojärjestelmiä, kuten tuuletin tai vastaava. Asennusohjeiden vastainen asennus mitätöi takuun ja vaikuttaa negatiivisesti polttotulokseen ja käymälän toimintaan.

Luethan tuotekortilta löytyvät asennusohjeet tarkasti ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Separett
 • GTIN-koodi: 7393553711992

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (cm): 53,5
 • Leveys (cm): 39,5
 • Syvyys (cm): 63,5
 • Johdon pituus (m): 1,9

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Valkoinen
 • Materiaali: Metalli, Muovi, Teräs
 • Materiaalin tarkenne: Antibakteerinen kierrätettävä ABS-muovi + valkoiseksi maalattua galvanoitua peltiä, sisäosa + tuhkalaatikko ruostumatonta terästä
 • Käymälän tyyppi: Polttava käymälä
 • Toimitussisältö: Polttava käymälä, asennus- ja käyttöopas, seinätaulu, asennussapluuna, 90° mutkaputki Ø 110 mm, puhdistusharja, tuotenäyte - polttopusseja, tuuletusputken hattu 110 mm, meisseli etuluukun lukitukseen ja O-renkaat tiivistykseen
 • Sulake: 10A
 • Energiankulutus: 0.4-1.7 kW/käyntikerta
 • Sähköliitäntä: 1,9 metrin johto maadoitetulla pistotulpalla
 • Tuulettimen äänitaso: noin 55dB(A)

Tuotteen tekniset tiedot:

 • Jännite (V): 240
 • Teho (W): 1 800

Tuotteen käyttö:

 • Käyttäjän paino: max. 150 kg

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 480,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 760,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 780,00
 • Rahtipaino (kg): 40,00
★★★★★★★★★★
4.4
88% suosittelee
Käytön helppous 4.4
Ominaisuudet 4.2
Vastinetta rahoille 4
Tuotteen laatu 4.1

Videot

Arvostelut

Yhteensä 21 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Nopea toimitus ja helppo asentaa
  ★★★★★★★★★★
  Tosi käytännöllinen ja helppo ylläpitää. Tuloilmanvaihtoventtiili vaatii tilaa, jos asentaa istuimen taakse, jotta saa myös kiinni tarvittaessa.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Helppo asennus
  ★★★★★★★★★★
  Polttavan WC asennus oli helppo ja toimii hyvin. Tosi kätevä ratkaisu mökki oloihin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Mainio käymälä
  ★★★★★★★★★★
  Hyvin toimii! Helpottaa isomummon mökkikäyntejä, kun ei enää tarvitset kulkea suurta määrää rappuja päästäkseen ulkohuussiin. Helpottaa kyllä muitakin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Aivan mahtava laite!
  ★★★★★★★★★★
  Erittäin toimiva laite. Asensin sen mökille pesuhuoneeseen. Lisäksi ostin tuuletusputket ja pussit.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Äänekäs ja pitkään
  ★★★★★★★★★★
  Ostin mökille sisäkäyttöön polttavan käymälän. Nyt selvisi, että ensin lämmittää 30-60 min, sitten polttaa sen asetetun ajan, jonka jälkeen viilentää 60min, eli pääsääntöisesti yli 2h pitää puhallin yllättävän kovaa ääntä. Idea hyvä mutta liian äänekäs sisäkäyttöön. Käytetty vasta 2na vkl. Juu ja piti vielä muistitikulta päivittää?
  Vastaus - Separett · 18.10.2021 :
  Laitteen äänitaso on noin 55 dB(A) kun poltto-ohjelma on käynnissä. Eli tämä vastaa astiapesukoneen äänentasoa. Separett polttavan käymälän poltto-ohjelma muodostuu kolmesta vaiheesta:
  LÄMMITYSVAIHE Vastus lämpenee ympäristön lämpötilasta 550 celsiusasteeseen. Lämpenemisen aikana suurin osa virtsasta haihtuu pois. Lämpenemisvaihe vie 30-60 minuuttia. Lämpenemiseen kuluva aika riippuu ympäristön lämpötilasta ja haihdutettavan nesteen määrästä.

  POLTTOVAIHE (POLTTO-OHJELMA) Kun lämpötila polttouunissa on noussut 550 asteeseen, alkaa poltto-ohjelma ja lämpötila pysyy 550 asteen tuntumassa poltto-ohjelmalle asetetun ajan. Oletusasetuksilla pieni poltto-ohjelma kestää 15 minuuttia ja iso poltto-ohjelma 40 minuuttia.

  VIILENNYSVAIHE Kun poltto on suoritettu, siirtyy käymälä viilenemisvaiheeseen. Vastus sammuu ja ainoastaan tuuletin jatkaa toimintaa. Tuuletin on viilennystilassa, kunnes polttotilan lämpötila on 100 astetta.

  Päivittäessä laitteen uusimpaan ohjelmistopäivitykseen voi esimerkiksi korjata toiminnoissa ilmenneitä virheitä ja/tai lisätä uusia ominaisuuksia. Separett_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Ohjausjärjestelmä aivan sekaisin
  ★★★★★★★★★★
  Ohjauspaneelin tekstit aivan sekaisin. Aivan arvaamalla joutuu etsimään haluamiaan tietoja näytöltä. Pönttö sinänsä toimii ok, mutta näytön takia palautuu ohjausjärjestelmän uudelleen asennukseen. Noin tajuttoman kalliin ja kuitenkin yksinkertaisen laitteen osalta varsin tuntuva alisuoriutuminen!
  Vastaus - Separett · 20.9.2021 :
  Kuulostaa siltä, että laitteessassi on ohjelmistovirhe. Uuden ohjelmiston voi ladata ja asentaa itse. Lataa uusi ohjelmisto Separettin verkkosivuilta https://separett.com/fi/kayttooppaat ja asenna uusi ohjelmisto ohjeiden avulla. Jos ongelma jatkuu, tai sinulla on ongelmia uuden ohjelmiston asentamisessa, ota yhteys Separettiin infofi@separett.com Separett_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Hyvä
  ★★★★★★★★★★
  Hyvä tuote. Aivan ehdoton mökille. Helppo käyttää ja asentaa
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Ohjelmisto melko sekaisin vaatinee päivityksen
  ★★★★★★★★★★
  Toimii ja siisti versio mökille muttei nyt ihan kuitenkaan vesivessa.ohjelmisto on melko sekaisin mutta täytyy vielä päivittää.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 24 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  APa ja Carville · 19.6.2023
  Ko. tuhka-polttoastiassa ei ole kahvaa miksi. Vaikea sijoittaa oikein. Ohjekirja näyttää miten kahva käännetään paikalleen.
  1. Separett · 20.6.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Kaikissa Separett polttavissa malleissa on kyllä kahva tuhka-astiassa, minkä avulla tuhkapotan saa asetettua pakoilleen. Jos teiltä jostain syystä puuttuu tämä kahva, olettehan yhteydessä Separettin asiakaspalveluun: infofi@separett.com
 2. 1vastaus
  mökkiläinen60 · 4.7.2022
  Saako lattiassa olla kallistusta n.3cm/60cm. Pönttö olisi tarkoitus asentaa laatoitetulle pesuhuoneen lattialle, jossa lämmitys.
  1. Separett · 5.7.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Separett polttavissa käymälöissä ei ole säädettäviä jalkoja, jolloin lattian tulee olla tasainen.
 3. 1vastaus
  Mitja · 1.6.2022
  Ohjeessanne aina ohje tuloilmalle pöntön takaa alhaalta. Meillä menoputki sisäseinällä, mikä etäisyys seinästä pitää olla? Saako tuloilmaventt asentaa eri eli ulkoseinälle alhaalle? Teillä 3 vaihtoehdossa venttiili ylhäällä, jopa likellä menoputkea.
  1. Separett · 28.10.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Korvausilmaventtiili tulee olla samassa käymälätilassa ulkoseinään asennettuna. Eli yksi seinistä tulee olla ulkoseinä. Asennettaessa raitisilmaventtiili suoraan käymälän taakse riittää min. 110mm halkaisijaltaan oleva venttiili, kun muualle käymälätilaan asennettaessa tulee raitisilmaventtiilin olla min. 160mm. Kun poistoputki asennetaan sisäpuolisesti, tarvitsee se min. 30 cm käymälän taakse tilaa. Tuloilmaventtiili on hyvä asentaa minimissään 3-4 metrin päähän tuuletusputken päästä, jotta vältetään poistoilman päätyminen takaisin käymälätilaan.
 4. 1vastaus
  Mitja · 30.5.2022
  Polttavamme on kylmässä tilassa. Mitä talvisäilytys vaatii? Riittääkö sähköt vain pois päältä? Kannattaako muutenkin katkaista sähköt pytyllä kun ollaan mökiltä pois ettei ukkonen riko systeemiä? Ette takaa kuitenkaan muistaakseni ukkosvikoja. Milloin vas
  1. Separett · 28.10.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Talvisäilytystä varten molemmat virtakytkimet kytkeä 0-asentoon ja käymälä tulee irrottaa virroistaan. Lisäksi käymälä tulee irrottaa tuuletusputkestaan ja tuuletusputken pää tukkia (putkistossa). Lisäksi tuhkalaatikko tulee tyhjentää. Nämä samat toimenpiteet tulee tehdä aina, kun käymälä irrotetaan virroistaan. Käymälä ei kuluta kovinkaan paljon virtaa, joten sitä ei ole välttämätöntä irrottaa virroistaan/putkestaan lyhyen (esim. alle 4 vk) poissaolon ajaksi. Kuitenkin ukkonen voi rikkoa laitteen, joten sen vuoksi käymälän voi irrottaa virroistaan.
 5. 2vastausta
  Anttisuo · 4.4.2022
  Voiko polttavan käymälän asentaa keskellä rakennusta sijaitsevaan huoneeseen ja tuoda korvausilman pidemmällä tuuletusputkella vai pitääkö tämä aina asentaa ulkoseinän viereen?tämä aina
  1. Separett · 26.4.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Separett CINDI Familyn asennusta varten tarvitsee vähintään yhden huoneen seinistä olla ulkoseinä, koska korvausilmaventtiili tulee asentaa ulkoseinään. Korvausilmaa ei siis voi tuoda putkella. Poistoputken asentamiseen ei tarvita ulkoseinää, mutta tällöin poistoputken on mentävä käymälän takaa suoraan ylös ja katosta läpi. Tutustu asennusohjeisiin huolella ennen ostopäätöstä.
  2. MrJaava · 4.4.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Asennusohje muistaakseni edellyttää pystyputken asentamista ulkotilaan. Varmaan pyritään varmistumaan ettei putki lämpene liikaa. Varmasti toimisi tuolla sinun järjestelyllä ihan normaalisti mutta valmistaja ei pysty sitten takaamaan turvallista toimintaa. Ainakaan nyt keväällä ulkona oleva putki ei sanottavasti lämpene.
 6. 2vastausta
  Roba21 · 30.6.2021
  Mikä on Separet Cindy Familyn toimitussisältö? Mitä kaikkea pakettiin kuuluu ja mitä tulisi lisäksi tilata?
  1. smh55 · 1.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tilaa myös putkistopaketti ja koko sen sisältö. Pussit 500 kpl sisältyy tilaukseen.
  2. Separett · 1.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Kiitos yhteydenosta! CINDI Familyn toimitukseen kuuluu: Polttava käymälä CINDI Family, Asennusopas, Käyttöopas, seinätaulu, asennussapluuna, 90° mutkaputki Ø110 mm, puhdistusharja, lastenistuin Sally, 500kpl polttopusseja, tuuletusputken hattu 110mm, meisseli etuluukun lukitukseen, O-renkaat tiivistykseen (valmiina kiinni poistoputkessa), sarja vaihtosulakkeita. Tämän lisäksi asennukseen tarvitaan raitisilmaventtiili käymälätilaan, sekä 110mm putkea tuuletusputken asennukseen. Molemmat löytyy meidän tuuletusputkipaketista. Tuuletusputkipaketissa sisältyy 4kpl 1m 110mm putkea, 2kpl seinäkiinnikettä, 3kpl suoraa yhdistyspalaa, 2kpl 45° yhdistyspalaa, raitisilmaventtiili 150cm x 150cm neliö sekä silikonia. Asennuksessa saa siis käyttää kahta 45asteen mutkapalaa, mutta niiden välissä tulee olla enintään 500mm putkea.
 7. 2vastausta
  Masa46 · 25.6.2021
  Voiko käymälän asentaa sivuttain ulkoseinään nähden?
  1. Separett · 28.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Jos laitteen asentaa ulkoseinään nähden sivuttain, tulee poistoputken mennä suoraan katosta läpi, sillä asennuksessa on sallittu maksimissaan 1 kpl 90-asteen mutka, jonka tulee mennä ylöspäin. Tarkista tarkemmat asennusohjeet tuotesivuilta löytyvästä asennusoppaasta. Asennusohjeita on noudatettava tarkasti, jotta laitteen oikea toimivuus taataan. Lisäksi ohjeiden mukainen asennus on ehto takuulle.
  2. Mökkikesä · 27.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Meillä on ulkoseinää kohden, mutta jos mutkat riittää niin kai sitten voi asentaa sivuttain.
 8. 1vastaus
  SF81 · 23.5.2021
  Soveltuuko mökkiin, jossa ei ole peruslämpöä ja sähköt katkaistaan aina kun mökki jätetään tyhjäksi?
  1. Separett · 24.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Käymälää voi käyttää ja säilyttää kylmässä tilassa, mutta suosittelemme kuitenkin tämän säilyttämistä lämpimässä tilassa. Mikäli käymälästä ottaa virrat pois ja töpselin pois pistorasiasta, niin tulee myös käymälä irrottaa tuuletusputkesta, jotta suora kylmä ja kostea ilma ei pääse vaurioittamaan käymälän sisäisiä komponentteja. Tässä vielä linkki pitkäaikais- ja talvisäilytykseen: https://separett.com/fi/talvisailytys

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.