Polttava käymälä Separett Cindi Family

Rajoitettu erä!
TuotenumeroSEP1228-01

Lisää kuvia

ALE!
-23%
1.2. asti
TARJOUS
3 199,00 €
2 449,00 
Säästät: 750,00 €
Tulossa lisää arviolta 21.01.2021
Tilaa saatavuusilmoitus
TAI
Tarjous on voimassa 1.2.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää arviolta 21.01.2021, josta alkaen toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 39,90 €

Varma valinta! Tilattu viimeksi tänään.

Tämä tuote heti mukaan
Tammiston Showroomista!

★★★★★★★★★★
4.5
90% suosittelee
5
4
3
2
1
Käytön helppous 4.6
Ominaisuudet 4.3
Vastinetta rahoille 4.1
Tuotteen laatu 4.3

Polttava kuivakäymälä CINDI® Family antaa sinulle vesivessaa vastaavan mukavuuden ja vapauden - missä tahansa sitten oletkin. Käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa ja jäljelle jää vain pieni määrä helposti käsiteltävää tuhkaa. Käymälässä on käyttäjäystävällinen LCD-näyttö ja helppokäyttöinen valikko, joiden avulla voi säätää kaikkea polttoajasta käymälän näyttökieleen. Käymälä ilmoittaa näytöllä, kun on aika tyhjentää tuhka-astia ja kun tuhka-astia tai savuhormi tarvitsee puhdistusta.

Polttava kuivakäymälä tulee huoltaa joka toinen vuosi vapaa-ajan asumuksessa käytettäessä ja vuosittain vakinaisessa asumuksessa käytettäessä. Myös huoltotarpeesta ilmoitetaan käymälän näytöllä.

Cindi family on kehitetty erityisesti perhekäyttöön vapaa-ajan asunnoille ja sen kapasiteetti on laskettu vastaamaan 6 henkilön perheen tarpeita. Käymälää voi käyttää, vaikka toinen käyttäjä olisikin juuri asioinut käymälällä. Käymälä huomioi kaikki painallukset ja optimoi polttoajan kaiken tehdyn tarpeen mukaan. On tärkeää, että jokainen kävijä painaa oikeaa painiketta, jotta polttotulos on optimaalinen.

Turvallisuus

  Cindi family sisältää monia sisäänrakennettuja turvajärjestelmiä, jotka valvovat polttokammion, kuoren sisäpuolen ja menoilman lämpötilaa. Laitteessa on myös erillinen ylikuumenemissuoja. Mikäli lämpötila ylittää tietyt raja-arvot, lopettaa käymälä polttamisen automaattisesti ja näytölle muodostuu virheilmoitus. Käymälään on myös asennettu magneettitunnistin, joka käymälän kannen auetessa sammuttaa vastuksen. Polttotoiminto jatkuu, kun kansi jälleen suljetaan. Cindi family sisältää myös ylijännitesuojan, joka suojaa käymälää sähköverkon ylikuormittuessa tai virtapiikin kohdatessa. Suosittelemme Cindi family käymälän asentamista erilliseen vikavirtasuojalla varustettuun virtapiiriin, sillä useampi samassa virtapiirissä oleva laite voi kuormittaa piiriä liikaa.

  Asennus

   Takuun voimassaolon lisäksi, hyvän polttotuloksen ja käymälän toimivuuden varmistamiseksi tuuletusputkiston asennus on tärkeä suorittaa asennusohjeiden mukaisesti. Hyväksyttyjä asennusvaihtoehtoja on kolme. Kaikissa vaihtoehdoissa raitisilmaventtiili on asennettava käymälätilan ulkoseinään. Asennusohjeiden vastainen asennus mitätöi takuun ja vaikuttaa negatiivisesti polttotulokseen ja käymälän toimintaan.

   Polttava kuivakäymälä Separett Cindi Family

   • EAN: 7393553711992
   • Materiaali: Antibakteerinen kierrätettävä ABS-muovi
   • Valkoiseksi maalattua galvanoitua peltiä
   • Sisäosa: Ruostumaton teräs
   • Tuhkalaatikko: Ruostumaton teräs
   • Jännite/Kokonaisteho 240V, 1.8kW
   • Sulake: 10 A
   • Energiankulutus 0.4-1.7 kW/käyntikerta
   • Sähköliitäntä 1.9 m johto maadoitetulla pistotulpalla
   • Tuulettimen äänitaso noin 55dB(A)
   • Maksimikantavuus 150kg
   • Leveys: 395 mm
   • Syvyys: 635 mm
   • Korkeus edestä: 535 mm
★★★★★★★★★★
4.5
90% suosittelee
5
4
3
2
1
Käytön helppous 4.6
Ominaisuudet 4.3
Vastinetta rahoille 4.1
Tuotteen laatu 4.3

Videot

Polttava käymälä Separett Cindi Family tuotevideo

Arvostelut

Yhteensä 10 Arvostelut
Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Tyytyväinen
  ★★★★★★★★★★
  Helppo käyttää ja asentaa. Ainut- on hiukan liian korkea.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Siistimpi kuin vesivessa
  ★★★★★★★★★★
  Separett family ollut mökkikäytössä nyt 2 kk. Helppo käyttää ja erittäin siisti. Ei jää jarrutusjälkiä eikä roiskeita. Pussin pitää vaan asettaa huolellisesti paikoilleen ja varmistaa pussin putoaminen palotilaan. Ohjeita kun noudattaa, niin ei pitäisi ongelmia olla. Suosittelen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Toimiva kolonaisuus
  ★★★★★★★★★★
  Tuote tuli täsmällisesti luvattuna aikana ja helppo asentaa
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  helppo käyttää
  ★★★★★★★★★★
  itse vessa hyvä ja helppo käyttää piipun asennus tee se itse miehelle työläs projektisirkka
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Helpotusta elämään
  ★★★★★★★★★★
  Ollut käytössä kolmisen viikkoa. Aluksi kahden hengen käytössä viikon. Myöhemmin tuli yksi aikuinen ja kaksi lasta viikoksi lisää.ja tehot riittivät ja lapsetkin oppivat käytön.Laitoimme seinälle pussilaatikon kannen jossa on kertaukseksi käyttö ohjeet kuvina. Mukana voisi olla "huoneentaulu" selkeiden kuvien tukena myös selkeä teksti suomenkielellä. Polttomalja saisi ehkä olla syvempi, että pussi menisi varmasti alas, eikä vahingoissakaan jäisi pudotusaukon väliin. Koknaisuudessaan on kuitenkin toimiva ratkaisu.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Upea tuote
  ★★★★★★★★★★
  EN PYSTY ARVOSTELEMAAN, TUOTE ON MATKALLA AUSTRALIAAN.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  toimii
  ★★★★★★★★★★
  olen tyytyväinen tuotteeseen se tomii niinkuin on luvattu
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Paras sisävessa tänne saaristoon
  ★★★★★★★★★★
  Kuljetus viidessä päivässä Turun ulkosaaristoon asti.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 16 kysymystä
Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1 vastaus
  Jomi 42 · 9.1.2021
  Olen asentamassa ko. polttavaa käymälää kesämökillä keväällä. En mielelläni ottaisi palamisprosessiin tarvittavaa ilmaa lattian rajasta sen aiheuttaman kylmän vedon vuoksi. Voinko ottaa ilman lasiterassin kautta 160 mm venttiilin avulla?/
  1. THil · 11.1.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Valitettavasti en osaa auttaa, otan polttavan käymälän myös itse keväällä mutta oletko varma että syntyy vetoa varsinkaan kesäaikana ei sillä mielestäni ole merkitystä.Korvausilman saanti on varmistettava.
 2. 1 vastaus
  Taksu · 15.9.2020
  Meillä on tällä hetkellä Separett 9000 käytössä mökillä. Voiko siitä hyödyntää mitään osia, kun haluaisimme vaihtaa tähän polttavaan Separettiin
  1. Separett · 16.9.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Villa 9000 käymälän osia ei pysty hyödyntämään Separettin polttaviin käymälöihin. Villa 9000 tuuletusputken asennusta tulee muuttaa, jotta se vastaa polttavan käymälän asennusopasta. Asennusopas löytyy tuotesivulta ja käymälän mukana tulee asennusopas.
 3. 1 vastaus
  ugi_kysyy · 2.8.2020
  Mikä on kausihuollon hinta per vuosi/1000h? Missä laite voidaan huoltaa?
  1. Separett · 3.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Polttavia käymälöitämme suositellaan huollettavaksi vakituisessa käytössä vuoden välein ja vapaa-ajan käytössä kahden vuoden välein. Laite muistuttaa huoltotarpeesta 1000 vastustunnin jälkeen, mutta huolto ei ole pakollinen. Kausihuollon hinta on vuoden 2020 huoltohinnastossa on 270€ sisältäen työn ja uuden vastuksen. Kuljetukset huoltoliikkeeseen ja takaisin eivät kuulu hintaan. Ajantasaisen huoltohinnaston sekä huoltoverkoston löytää Separettin verkkosivuilta: https://www.separett.com/fi-fi/huolto/polttavat-kaymalat/
 4. 1 vastaus
  Kookaks · 11.4.2020
  Kuinka vessan sisäpinta siivotaan vai polttaako vehje myös sisäpintojen jätökset?
  1. Separett · 14.4.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Käymälän tiputusluukkuja voi puhdistaa ruostumattoman teräksen puhdistukseen tarkoitetulla puhdistusaineella. Itse tuhkapottaa voi puhdistaa esimerkiksi teräskuulilla. Nämä molemmat sekä muita polttavan käymälän puhdistusvälineitä löytyy tuotteesta Puhdistussetti Separett, polttaville käymälöille Tuotenumero: SEP119901.
 5. 1 vastaus
  Arra · 26.3.2020
  Tarkoitus olisi asentaa tuote eristämättömään vajaan jossa lämpötila sekä kosteusolosuhteet vaihtelevat voimakkaasti vuoden mittaan. Sopiiko tämä tuote ko. tilanteeseen?
  1. Separett · 27.3.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Separett polttavat käymälät ovat IP 44-luokiteltu, joten ne voidaan asentaa kosteisiin tiloihin, mutta tulee olla suojattuna säältä. Polttavat käymälät voidaan asentaa myös kylmiin tiloihin.
 6. 3 vastausta
  Jj71 · 26.9.2019
  Saako tähän malliin lämpöistuinta? On melkoisen kylmä, näillä keleillä.
  1. Separett · 27.3.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, CINDI Familyn ja muidenkin muovisten istuinten lämmittimeksi sopii Separett Lämpöistuin 200. Tämä sisältää 3 paria lämpöliuskoja, jotka liimataan istuinrenkaan päälle. Kyseistä tuotetta saa Netraudan kautta.
  2. TJ62 · 28.9.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei tietääkseni. Omatoimiset viritykset saattaa vaikuttaa takuuseen. Kannattaa kysyä Separett-asiakaspalvelusta. Muutenkin soitto/meili sinne jos esim. asennus mietityttää.
  3. Skipper · 27.9.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Äänetön ja hajuton systeemi. Suosittelen.
 7. 1 vastaus
  Bert2345 · 23.8.2019
  Ostimme em. Sähköwc:n. Polton aikana ääni on mielestäni aika kova. Osaatteko sanoa mihin ääneen vertaan 55 db ääntä. Kun mittaria ei ole. Paljonko db on tuuletusvaiheessa?
  1. TJ62 · 23.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Äänitaso on suurin piirtein kuin tiskikoneen, mutta tasainen. Ei kuulu kun käymälän oven sulkee. Kaikin puolin siisti laite ja käytössä miellyttävä. Olemme kokeilleet kaikenlaisia sisäkäymälöitä ja tämä on ehdottomasti paras.
 8. 2 vastausta
  Bert2345 · 23.8.2019
  Entä sitten tuuletustilassa, mikä on db silloin? Meidän juuri ostettu wc pitää mielestäni yllättävän kovaa ääntä polttaessaan .
  1. timpe64 · 12.9.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Desibeleistä en tiedä mutta tuuletinääni ei ole kovin hiljainen
  2. Separett · 26.8.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Laitteen äänentaso on kovimmillaan poltto- ja viilennystilassa, jolloin tämä noin 55dB on äänenvoimakkuus. Se vastaa suunnilleen tavallista astianpesukonetta tai kahden ihmisen välistä keskustelua. Valmiustilassa äänenvoimakkuus on huomattavasti pienempi, kun tuuletin käy vain 8% teholla.
 

Lähetä ostoskori

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 La 10-18