Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Polttava käymälä Separett Cindi Family

Vielä halvempi, kuin mainostimme TV:ssä! + Tuuletusputkipaketti 0€ (arvo 169€)
Tuotenumero:
SEP1228-01
Ilmastointipaketti KAUPANPÄÄLLE
Ilmastointipaketti Separett
Ilmastointipaketti Separett
Tuotenumero: SEP118101 Määrä: 1 kpl (Saatavilla netistä enää: 1 kpl)
2 899,00  2 229,00  Säästät: 670,00 
Saatavilla netistä: yli 25 kpl
kpl
Tarjous on voimassa 4.7.2022 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Rajoitettu erä!
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 29,00 €
Tämä tuote heti mukaan
Tammiston Showroomista!
★★★★★★★★★★
4.3
86% suosittelee
Käytön helppous 4.3
Ominaisuudet 4.2
Vastinetta rahoille 3.9
Tuotteen laatu 4.1

Polttava kuivakäymälä CINDI® Family antaa sinulle vesivessaa vastaavan mukavuuden ja vapauden - missä tahansa sitten oletkin. Käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa ja jäljelle jää vain pieni määrä helposti käsiteltävää tuhkaa.Käymälässä on käyttäjäystävällinen LCD-näyttö ja helppokäyttöinen valikko, joiden avulla voi säätää kaikkea polttoajasta käymälän näyttökieleen. Käymälä ilmoittaa näytöllä, kun on aika tyhjentää tuhka-astia ja kun tuhka-astia tai savuhormi tarvitsee puhdistusta.

Polttava kuivakäymälä tulee huoltaa joka toinen vuosi vapaa-ajan asumuksessa käytettäessä ja vuosittain vakinaisessa asumuksessa käytettäessä. Myös huoltotarpeesta ilmoitetaan käymälän näytöllä.

Cindi family on kehitetty erityisesti perhekäyttöön vapaa-ajan asunnoille ja sen kapasiteetti on laskettu vastaamaan 6 henkilön perheen tarpeita. Käymälää voi käyttää, vaikka toinen käyttäjä olisikin juuri asioinut käymälällä. Käymälä huomioi kaikki painallukset ja optimoi polttoajan kaiken tehdyn tarpeen mukaan. On tärkeää, että jokainen kävijä painaa oikeaa painiketta, jotta polttotulos on optimaalinen.

Turvallisuus

Cindi family sisältää monia sisäänrakennettuja turvajärjestelmiä, jotka valvovat polttokammion, kuoren sisäpuolen ja menoilman lämpötilaa. Laitteessa on myös erillinen ylikuumenemissuoja. Mikäli lämpötila ylittää tietyt raja-arvot, lopettaa käymälä polttamisen automaattisesti ja näytölle muodostuu virheilmoitus. Käymälään on myös asennettu magneettitunnistin, joka käymälän kannen auetessa sammuttaa vastuksen. Polttotoiminto jatkuu, kun kansi jälleen suljetaan. Cindi family sisältää myös ylijännitesuojan, joka suojaa käymälää sähköverkon ylikuormittuessa tai virtapiikin kohdatessa. Suosittelemme Cindi family käymälän asentamista erilliseen vikavirtasuojalla varustettuun virtapiiriin, sillä useampi samassa virtapiirissä oleva laite voi kuormittaa piiriä liikaa.

Asennus

Takuun voimassaolon lisäksi, hyvän polttotuloksen ja käymälän toimivuuden varmistamiseksi tuuletusputkiston asennus on tärkeä suorittaa asennusohjeiden mukaisesti. Hyväksyttyjä asennusvaihtoehtoja on kolme. Kaikissa vaihtoehdoissa raitisilmaventtiili on asennettava käymälätilan ulkoseinään. Tilassa ei saa olla muita ilmanvaihtojärjestelmiä, kuten tuuletin tai vastaava. Asennusohjeiden vastainen asennus mitätöi takuun ja vaikuttaa negatiivisesti polttotulokseen ja käymälän toimintaan.

Luethan tuotekortilta löytyvät asennusohjeet tarkasti ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tuotetiedot:

 • EAN: 7393553711992
 • Materiaali: Antibakteerinen kierrätettävä ABS-muovi
 • Valkoiseksi maalattua galvanoitua peltiä
 • Sisäosa: Ruostumaton teräs
 • Tuhkalaatikko: Ruostumaton teräs
 • Jännite/Kokonaisteho 240V, 1.8kW
 • Sulake: 10 A
 • Energiankulutus 0.4-1.7 kW/käyntikerta
 • Sähköliitäntä 1.9 m johto maadoitetulla pistotulpalla
 • Tuulettimen äänitaso noin 55dB(A)
 • Maksimikantavuus 150kg
 • Leveys: 395 mm
 • Syvyys: 635 mm
 • Korkeus edestä: 535 mm

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 480,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 760,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 780,00
 • Rahtipaino (kg): 40,00
★★★★★★★★★★
4.3
86% suosittelee
Käytön helppous 4.3
Ominaisuudet 4.2
Vastinetta rahoille 3.9
Tuotteen laatu 4.1

Videot

Arvostelut

Yhteensä 19 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Mainio käymälä
  ★★★★★★★★★★
  Hyvin toimii! Helpottaa isomummon mökkikäyntejä, kun ei enää tarvitset kulkea suurta määrää rappuja päästäkseen ulkohuussiin. Helpottaa kyllä muitakin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Aivan mahtava laite!
  ★★★★★★★★★★
  Erittäin toimiva laite. Asensin sen mökille pesuhuoneeseen. Lisäksi ostin tuuletusputket ja pussit.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Äänekäs ja pitkään
  ★★★★★★★★★★
  Ostin mökille sisäkäyttöön polttavan käymälän. Nyt selvisi, että ensin lämmittää 30-60 min, sitten polttaa sen asetetun ajan, jonka jälkeen viilentää 60min, eli pääsääntöisesti yli 2h pitää puhallin yllättävän kovaa ääntä. Idea hyvä mutta liian äänekäs sisäkäyttöön. Käytetty vasta 2na vkl. Juu ja piti vielä muistitikulta päivittää?
  Vastaus - Separett · 18.10.2021 :
  Laitteen äänitaso on noin 55 dB(A) kun poltto-ohjelma on käynnissä. Eli tämä vastaa astiapesukoneen äänentasoa. Separett polttavan käymälän poltto-ohjelma muodostuu kolmesta vaiheesta:
  LÄMMITYSVAIHE Vastus lämpenee ympäristön lämpötilasta 550 celsiusasteeseen. Lämpenemisen aikana suurin osa virtsasta haihtuu pois. Lämpenemisvaihe vie 30-60 minuuttia. Lämpenemiseen kuluva aika riippuu ympäristön lämpötilasta ja haihdutettavan nesteen määrästä.

  POLTTOVAIHE (POLTTO-OHJELMA) Kun lämpötila polttouunissa on noussut 550 asteeseen, alkaa poltto-ohjelma ja lämpötila pysyy 550 asteen tuntumassa poltto-ohjelmalle asetetun ajan. Oletusasetuksilla pieni poltto-ohjelma kestää 15 minuuttia ja iso poltto-ohjelma 40 minuuttia.

  VIILENNYSVAIHE Kun poltto on suoritettu, siirtyy käymälä viilenemisvaiheeseen. Vastus sammuu ja ainoastaan tuuletin jatkaa toimintaa. Tuuletin on viilennystilassa, kunnes polttotilan lämpötila on 100 astetta.

  Päivittäessä laitteen uusimpaan ohjelmistopäivitykseen voi esimerkiksi korjata toiminnoissa ilmenneitä virheitä ja/tai lisätä uusia ominaisuuksia. Separett_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Ohjausjärjestelmä aivan sekaisin
  ★★★★★★★★★★
  Ohjauspaneelin tekstit aivan sekaisin. Aivan arvaamalla joutuu etsimään haluamiaan tietoja näytöltä. Pönttö sinänsä toimii ok, mutta näytön takia palautuu ohjausjärjestelmän uudelleen asennukseen. Noin tajuttoman kalliin ja kuitenkin yksinkertaisen laitteen osalta varsin tuntuva alisuoriutuminen!
  Vastaus - Separett · 20.9.2021 :
  Kuulostaa siltä, että laitteessassi on ohjelmistovirhe. Uuden ohjelmiston voi ladata ja asentaa itse. Lataa uusi ohjelmisto Separettin verkkosivuilta https://separett.com/fi/kayttooppaat ja asenna uusi ohjelmisto ohjeiden avulla. Jos ongelma jatkuu, tai sinulla on ongelmia uuden ohjelmiston asentamisessa, ota yhteys Separettiin infofi@separett.com Separett_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Hyvä
  ★★★★★★★★★★
  Hyvä tuote. Aivan ehdoton mökille. Helppo käyttää ja asentaa
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Ohjelmisto melko sekaisin vaatinee päivityksen
  ★★★★★★★★★★
  Toimii ja siisti versio mökille muttei nyt ihan kuitenkaan vesivessa.ohjelmisto on melko sekaisin mutta täytyy vielä päivittää.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Sujuvasti ja helppoa
  ★★★★★★★★★★
  Tuote nyt vaan asetettu, aika vähän käytetty mutta näyttää toimivan erinonmaisesti
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Toimii
  ★★★★★★★★★★
  Cindi toimii juuri niin kuin on kuvattu, ohjeet ovat selkeät. Helppo käyttää, ei mitään hajuja sisällä eikä ulkona.
  Vastaus - Separett · 25.8.2021 :
  Kiitos palautteestanne, arvostamme sitä! Separett_FI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 22 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Mitja · 1.6.2022
  Ohjeessanne aina ohje tuloilmalle pöntön takaa alhaalta. Meillä menoputki sisäseinällä, mikä etäisyys seinästä pitää olla? Saako tuloilmaventt asentaa eri eli ulkoseinälle alhaalle? Teillä 3 vaihtoehdossa venttiili ylhäällä, jopa likellä menoputkea.
  1. Separett · 2.6.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Pääasia on että tuloilmaventtiili on käymälähuoneen ulkoseinässä, jotta käymälä saa polttovaiheessa raikasta ilmaa. Mikäli se asennetaan suoraan pöntön taakse menoilmaputken alle, on venttiilin oltava min 110 mm Ø, mutta muualle asennettaessa min160mmØ. Tuloilmaventtiili on hyvä asentaa minimissään 3-4 metrin päähän tuuletusputken päästä, jotta vältetään poistoilman päätyminen takaisin käymälätilaan.
 2. 1vastaus
  Mitja · 30.5.2022
  Polttavamme on kylmässä tilassa. Mitä talvisäilytys vaatii? Riittääkö sähköt vain pois päältä? Kannattaako muutenkin katkaista sähköt pytyllä kun ollaan mökiltä pois ettei ukkonen riko systeemiä? Ette takaa kuitenkaan muistaakseni ukkosvikoja. Milloin vas
  1. Separett · 31.5.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Mikäli laite jää yksikseen pitkäksi aikaa esimerkiksi talvisäilytykseen: suosittelemme että laitteesta sammutetaan virta, otetaan käymälä irti tuuletusputkesta ja tukitaan käymälän poistoilmaputki esimerkiksi peitetulpalla, jotta suora kosteus ja kylmä ilma ei pääse vaurioittamaan laitteen sisäisiä komponentteja. Tarkempia ohjeita talvi- ja pitkäaikaissäilytyksestä voi lukea tästä linkistä: https://separett.com/fi/talvisailytys Tuotteiden takuu ei kata vikoja jotka johtuvat: Asiakkaan huolimattomuudesta tai tuotteen kaltoin kohtelusta, virheellisestä käytöstä tai käyttöympäristöstä. Onnettomuudesta kuten esim. salamaniskusta, myrkystä tai tulvasta. Tuotteen käytöstä jonkin laisessa vuokraustoiminnassa. Lisätietoja tuotteiden takuuehdoista voi lukea tästä linkistä: https://separett.com/fi/takuuehdot
 3. 2vastausta
  Anttisuo · 4.4.2022
  Voiko polttavan käymälän asentaa keskellä rakennusta sijaitsevaan huoneeseen ja tuoda korvausilman pidemmällä tuuletusputkella vai pitääkö tämä aina asentaa ulkoseinän viereen?tämä aina
  1. Separett · 26.4.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Separett CINDI Familyn asennusta varten tarvitsee vähintään yhden huoneen seinistä olla ulkoseinä, koska korvausilmaventtiili tulee asentaa ulkoseinään. Korvausilmaa ei siis voi tuoda putkella. Poistoputken asentamiseen ei tarvita ulkoseinää, mutta tällöin poistoputken on mentävä käymälän takaa suoraan ylös ja katosta läpi. Tutustu asennusohjeisiin huolella ennen ostopäätöstä.
  2. MrJaava · 4.4.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Asennusohje muistaakseni edellyttää pystyputken asentamista ulkotilaan. Varmaan pyritään varmistumaan ettei putki lämpene liikaa. Varmasti toimisi tuolla sinun järjestelyllä ihan normaalisti mutta valmistaja ei pysty sitten takaamaan turvallista toimintaa. Ainakaan nyt keväällä ulkona oleva putki ei sanottavasti lämpene.
 4. 2vastausta
  Roba21 · 30.6.2021
  Mikä on Separet Cindy Familyn toimitussisältö? Mitä kaikkea pakettiin kuuluu ja mitä tulisi lisäksi tilata?
  1. Jorma A · 1.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tilaa myös putkistopaketti ja koko sen sisältö. Pussit 500 kpl sisältyy tilaukseen.
  2. Separett · 1.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Kiitos yhteydenosta! CINDI Familyn toimitukseen kuuluu: Polttava käymälä CINDI Family, Asennusopas, Käyttöopas, seinätaulu, asennussapluuna, 90° mutkaputki Ø110 mm, puhdistusharja, lastenistuin Sally, 500kpl polttopusseja, tuuletusputken hattu 110mm, meisseli etuluukun lukitukseen, O-renkaat tiivistykseen (valmiina kiinni poistoputkessa), sarja vaihtosulakkeita. Tämän lisäksi asennukseen tarvitaan raitisilmaventtiili käymälätilaan, sekä 110mm putkea tuuletusputken asennukseen. Molemmat löytyy meidän tuuletusputkipaketista. Tuuletusputkipaketissa sisältyy 4kpl 1m 110mm putkea, 2kpl seinäkiinnikettä, 3kpl suoraa yhdistyspalaa, 2kpl 45° yhdistyspalaa, raitisilmaventtiili 150cm x 150cm neliö sekä silikonia. Asennuksessa saa siis käyttää kahta 45asteen mutkapalaa, mutta niiden välissä tulee olla enintään 500mm putkea.
 5. 2vastausta
  Masa46 · 25.6.2021
  Voiko käymälän asentaa sivuttain ulkoseinään nähden?
  1. Separett · 28.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Jos laitteen asentaa ulkoseinään nähden sivuttain, tulee poistoputken mennä suoraan katosta läpi, sillä asennuksessa on sallittu maksimissaan 1 kpl 90-asteen mutka, jonka tulee mennä ylöspäin. Tarkista tarkemmat asennusohjeet tuotesivuilta löytyvästä asennusoppaasta. Asennusohjeita on noudatettava tarkasti, jotta laitteen oikea toimivuus taataan. Lisäksi ohjeiden mukainen asennus on ehto takuulle.
  2. Mökkikesä · 27.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Meillä on ulkoseinää kohden, mutta jos mutkat riittää niin kai sitten voi asentaa sivuttain.
 6. 1vastaus
  SF81 · 23.5.2021
  Soveltuuko mökkiin, jossa ei ole peruslämpöä ja sähköt katkaistaan aina kun mökki jätetään tyhjäksi?
  1. Separett · 24.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Käymälää voi käyttää ja säilyttää kylmässä tilassa, mutta suosittelemme kuitenkin tämän säilyttämistä lämpimässä tilassa. Mikäli käymälästä ottaa virrat pois ja töpselin pois pistorasiasta, niin tulee myös käymälä irrottaa tuuletusputkesta, jotta suora kylmä ja kostea ilma ei pääse vaurioittamaan käymälän sisäisiä komponentteja. Tässä vielä linkki pitkäaikais- ja talvisäilytykseen: https://separett.com/fi/talvisailytys
 7. 1vastaus
  Jomi 42 · 9.1.2021
  Olen asentamassa ko. polttavaa käymälää kesämökillä keväällä. En mielelläni ottaisi palamisprosessiin tarvittavaa ilmaa lattian rajasta sen aiheuttaman kylmän vedon vuoksi. Voinko ottaa ilman lasiterassin kautta 160 mm venttiilin avulla?/
  1. THil · 11.1.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Valitettavasti en osaa auttaa, otan polttavan käymälän myös itse keväällä mutta oletko varma että syntyy vetoa varsinkaan kesäaikana ei sillä mielestäni ole merkitystä.Korvausilman saanti on varmistettava.
 8. 1vastaus
  Taksu · 15.9.2020
  Meillä on tällä hetkellä Separett 9000 käytössä mökillä. Voiko siitä hyödyntää mitään osia, kun haluaisimme vaihtaa tähän polttavaan Separettiin
  1. Separett · 16.9.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Villa 9000 käymälän osia ei pysty hyödyntämään Separettin polttaviin käymälöihin. Villa 9000 tuuletusputken asennusta tulee muuttaa, jotta se vastaa polttavan käymälän asennusopasta. Asennusopas löytyy tuotesivulta ja käymälän mukana tulee asennusopas.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16