Polttava käymälä Separett Cindi Basic 2020

2020 malli uudistetulla infonäytöllä!
TuotenumeroSEP1229-02

Lisää kuvia

ALE!
-8%
31.8. asti
TARJOUS
2 495,00 €
2 299,00 
Säästät: 196,00 €
Saatavilla netistä: yli 25 kpl
TAI
Tarjous on voimassa 31.8.2020 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 39,90 € (erillisrahtituote)

Varma valinta! Tilattu viimeksi eilen.

Tämä tuote heti mukaan
Tammiston Showroomista!

★★★★★★★★★★
4.9
98% suosittelee
5
4
3
2
1
Käytön helppous 4.9
Ominaisuudet 4.8
Vastinetta rahoille 4.5
Tuotteen laatu 4.8

CINDI® Basic on uusin lisäys Separett polttavien käymälöiden tuoteperheeseen. Se on erittäin helppokäyttöinen, yhden painikkeen polttava käymälä, joka polttaa jätteet turvallisesti ja tehokkaasti. Käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa ja jäljelle jää vain pieni määrä helposti käsiteltävää tuhkaa, jonka voi käyttää esimerkiksi lannoitteena puutarhassa. Vettä tai viemäriliitäntää ei tarvita. Käymälä toimii niin kylmässä kuin lämpimässäkin tilassa. Uudistetussa 2020/3-mallissa on myös kätevä infonäyttö.

Polttava käymälä CINDI® Basic on kehitetty erityisesti vapaa-ajan asunnoille, mutta se soveltuu myös vakinaisen asumuksen käymäläksi. Käymälän kapasiteetti on laskettu vastaamaan 6 henkilön perheen tarpeita. Käymälää voi käyttää, vaikka toinen käyttäjä olisikin juuri asioinut käymälällä.

CINDI® Basic ilmoittaa käyttäjälle valvontapaneelissa sijaitsevien valojen avulla poltto-ohjelman vaiheen, tai jos laite tarvitsee erityishuomiota. CINDI® Basic huomioi kaikki painallukset ja mukauttaa polttoajan kaiken tehdyn tarpeen mukaan. On tärkeää, että jokainen kävijä painaa käynnistyspainiketta käynnin yhteydessä, jotta polttotulos on optimaalinen. CINDI® Basic on IP 44-luokiteltu, joten se on hyväksytty asennettavaksi myös kylpyhuonetiloihin.

TURVALLISUUS: CINDI® Basic käymälä sisältää useita toisistaan riippumattomia turvallisuusominaisuuksia, jotka valvovat käymälän toimintaa ja lämpötilaa varmistaakseen, että kaikki toimii, kuten on tarkoitettu. Laitteessa on myös erillinen ylikuumenemissuoja.

ASENNUS: Takuun voimassaolon lisäksi, hyvän polttotuloksen ja käymälän toimivuuden varmistamiseksi tuuletusputkiston asennus on tärkeä suorittaa asennusohjeiden mukaisesti. Hyväksyttyjä asennusvaihtoehtoja on kolme. Kaikissa vaihtoehdoissa raitisilmaventtiili (Ø160/110 mm) on asennettava käymälätilan ulkoseinään ja poistoilmaputki (Ø110 mm) johdettava ulos.

Polttava kuivakäymälä suositellaan huollettavaksi joka toinen vuosi vapaa-ajan asumuksessa käytettäessä ja vuosittain vakinaisessa asumuksessa käytettäessä.

Polttava kuivakäymälä Separett Cindi Basic

 • EAN: 7393553109782
 • Materiaali: Antibakteerinen kierrätettävä ABS-muovi
 • Valkoiseksi maalattua galvanoitua peltiä
 • Sisäosa: Ruostumaton teräs
 • Tuhkalaatikko: Ruostumaton teräs
 • Jännite/kokonaisteho 240V, 1.8Kw
 • 10 A sulake
 • Energiankulutus 0.4-1.7 kW/käyntikerta
 • Sähköliitäntä 1,9 m johto maadoitetulla pistotulpalla
 • Tuulettimen äänitaso noin 55dB(A)
 • Maksimikantavuus 150kg
 • Leveys: 395 mm
 • syvyys: 635 mm
 • korkeus edestä: 535 mm

Toimitukseen sisältyy:

 • Mutkaputki Ø110 mm 90°
 • Puhdistusharja
 • Sapluuna asennukseen
 • 100 kpl polttopusseja
 • Tuuletusputken hattu
 • Meisseli
 • O-renkaat tiivistykseen
 • Varapakkaus sulakkeita

Tuotteella on 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Laitteen kuluvilla osilla on erikseen määritelty takuuaika: vastus 1 vuotta, tuhkapotta 2 vuotta, lämpötunnistin 2 vuotta.

★★★★★★★★★★
4.9
98% suosittelee
5
4
3
2
1
Käytön helppous 4.9
Ominaisuudet 4.8
Vastinetta rahoille 4.5
Tuotteen laatu 4.8

Videot

Polttava käymälä Separett Cindi Basic 2020 tuotevideo

Arvostelut

Yhteensä 10 Arvostelut
Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Cindi Basic 2020 toimii hyvin mökkiolosuhteissa
  ★★★★★★★★★★
  Halusimme eroon ulkovessan tyhjennyksestä ja rakensimme mökkimme saunan pukuhuoneeseen tilan Cindi Basic 2020 polttavalle käymälälle, joka mahtuu hyvin pieneenkin tilaan. WC toimii hyvin ja on hygieeninen, koska jätökset menevät siististi pussiin. Ainoa ongelma on, että pussi ei aina putoa aukosta polttoastiaan, vaan se on työnnettävä sinne. Käymälän tyhjentäminen on helppoa ja jätöstä tulee todella vähän. Voin suositella tuotetta kaikille mökeille, joissa on sähkö.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Vain sähköliittymä
  ★★★★★★★★★★
  Hyvä ja helpo käyttää,suosittelen kaikille jotka tarvitsevat polttavaa!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Ominaisuus erinomainen
  ★★★★★★★★★★
  Varsin helppo käyttää, vaikka useita henkilöitä ovat käyttäneet peräkkäin !
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  aivan mahtava
  ★★★★★★★★★★
  wc toimii täydellisesti, on helppo käyttää ja on pieni kokoinen
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Mahtava ilman vettä
  ★★★★★★★★★★
  Tosi hyvä mökkikäytössä ei vettä Hyöty myös kukkasille ym kasveille Egologine
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  En nätt toalett
  ★★★★★★★★★★
  Snabb leverans av Cindi Basic eltoalett som fungerar på önskat sätt.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Helppoa kuin heinänteko
  ★★★★★★★★★★
  Asentaminen oli helppoa selkein ohjein. Toiminnasta myös erittäin selkeä ohjeet. Eka käyntikerta jännitti, mutta homma oli helppoa kuin heinänteko. Kaikki tarvittavat välineet olivat paketissa.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Sähkö wc lämpimään kylpyhuoneeseen
  ★★★★★★★★★★
  Ihan toimiva vaikkakin erilainen. Sopii ihan hyvin lämpimään kylpyhuoneeseen mökillä missä lattialämmitys. Muu viemäri sitten helppoa harmaa vettä. Lääkkeetkin haituvat uunissa toisin kun kompostorissa ja tämä hajuton. Ehkä se jopa pikkusen lämmittää kylpyhuoneen ja ilma vaihtuu pikkusen koko ajan. Pikkutarpeille pussi ei välttämättä mene alas mutta helppoa korjata. Todellakin voi tehdä tarpeet monta kertaa vaikka poltto on kesken. Vähän äänekäs kun polttaa mutta isossa saunakylpyhuoneessa voi sulkea ovet.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 6 kysymystä
Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1 vastaus
  Oma asennus · 24.5.2020
  Voiko poistoputken asentaa lähtemään sivulle? WC tila on kapea ja ulkoseinä jää sivulle.
  1. Separett · 25.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Poistoputki ei saa lähteä sivulle. Käymälän asennuksessa saa käyttää vain yhtä 90-asteen mutkaa, joka on lähdettävä ylöspäin joko sisätilassa tai seinän läpiviennin jälkeen. Tarkemmat asennusohjeet löytyvät tuotekortilta. Noudata ohjeita tarkasti laitteen oikean toimivuuden takaamiseksi.
 2. 1 vastaus
  Suppo67 · 19.5.2020
  Tarviiko lämpimän tilan vai voiko käyttää entisessä puuceessä pakkasessa jos vetää roikan?
  1. Separett · 20.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Polttava käymälä soveltuu asennettavaksi myös kylmään tilaan. Tällöin sähkönkulutus on toki hieman suurempi ja istuinrengas kylmä istua. Suosittelemme Lämpöistuin 200 käyttämistä istuinrenkaalla, jotta istuimella olisi miellyttävämpi istua.
 3. 1 vastaus
  kertakaikkiaan · 19.5.2020
  Tarviiko tämä wc tuota tuuletusputkipakettia?
  1. Separett · 20.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Polttavan käymälän asennuksessa tulee seurata tarkasti ohjeita, jotta käymälä toimii sille suunnitellulla tavalla. Sekä poistoilmalle että korvausilmalle on omat määräyksensä. Poistoputkena tulee käyttää muovista 110mm putkea, mutta sen ei tarvitse olla juuri Separettin tuuletusputkipaketti.
 4. 2 vastausta
  Keikobad · 19.5.2020
  Kysymyksiä. 1) Pitääkö mitään ääntä stand-by tilassa? 2) Pitääkö olla koko ajan, esim. öisinkin verkkovirrassa 3) Jos on poissa verkkovirrasta, niin kauanko kestää käyttökuntoon virkistyminen siitä kun virrat laittaa päälle 4) mutka poistoputkessa?
  1. Enrajb · 25.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   1 hiukan 2 meillä ainakin 3 Ei kokemuksoa 4 ?
  2. Separett · 20.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   1) laitteen tuuletin toimii stand by-tilassa 8% teholla eli pitää hyvin pientä ääntä ollessaan valmiustilassa 2) laite tulee olla aina kytkettynä verkkovirtaan, kun se on kiinni tuuletusputkessaan. Jos laite siis kytketään virroistaan, tulee tuhkalaatikko tyhjentää, laite irrottaa tuuletusputkestaan ja tuuletusputki tukkia 3) laite on käytännössä heti käyttövalmis, kun se kytketään takaisin virtoihin ja työnnetään takaisin tuuletusputkeensa. Pitkän käyttökatkon jälkeen kannattaa myös varmistaa, että tuhkalaatikko on oikein paikallaan 4) laitteen asennuksessa saa olla ainoastaan yksi 90-asteen mutka (ylöspäin, mukana tulevaa mutkaputkea käytettävä) ja tarvittaessa lipan ohitukseen voi tehdä kaksi 45-asteen mutkaa (ei sivusuunnassa). Tarkemmat asennusohjeet löydät tuotekortin liitetiedostoista. Asennusohjeita on noudatettava tarkasti, jotta käymälä toimii sille suunnitellulla tavalla.
 5. 1 vastaus
  Timppe · 17.5.2020
  Mitä selkeitä eroja Basic ja Family malleilla? Hintaero kuitenkin n.600€!
  1. Separett · 18.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Polttavien kuivakäymälöiden erot: Cindi Family: - Pöntön etupuolella informatiivinen näyttö. - Kaksi poltto-ohjelmaa. - Pienille tarpeille oma polttoaika 15min (keltainen kuvake). - Isommille tarpeille oma polttoaika 40min (ruskea kuvake). - Näytön valikoiden kautta voi säätää poltto-ohjelmien pituuksia ja tuhkalaatikon tyhjennysväliä. - Pienempi sähkönkulutus. - Sisältää akun, joka varmistaa ettei käymälätilaan pääse savun tai tuhkan hajua sähkökatkon aikana. - Magneettitunnistin, joka sammuttaa laitteen vastuksen kun kansi avataan. Cindi Basic: - Näyttö sijaitsee pöntön takaosassa tai sivussa. - Yksinkertainen koodinäyttö - Yksi poltto-ohjelma (isompi polttoaika aina). Molemmat käymälät ilmoittavat huoltoajasta.
 6. 1 vastaus
  Bella60 · 19.4.2020
  Kuinka useasti tyhjennetään?
  1. Separett · 21.4.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Käymälä muistuttaa tuhka-astian tyhjennyksestä joka 50 käyttökerran jälkeen.

Lähetä ostoskori

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 La 10-18 Su 12-18