Puusälekaihdin Ihanin Bamboo, 25mm, eri sävyjä, mittatilaus

Tuotenumero:
IHASKPUUBAM25
cm
Välillä 35-180 cm
cm
Välillä 30-300 cm
+0
Kaihtimien väri
Puusälekaihdin Ihanin Bamboo, sävy 01
Puusälekaihdin Ihanin Bamboo, sävy 01
Puusälekaihdin Ihanin Bamboo, sävy 02
Puusälekaihdin Ihanin Bamboo, sävy 03
Puusälekaihdin Ihanin Bamboo, sävy 04
Puusälekaihdin Ihanin Bamboo, sävy 05
Puusälekaihdin Ihanin Bamboo, sävy 06
Alalistan kiinnitys/koukku
Ei alalistan kiinnitystä/koukkua
Ei alalistan kiinnitystä/koukkua
Alalistan kiinnitys/koukku
+ 17,35 €
Peitelevyn pääty
Ei peitelevyn päätyjä
Ei peitelevyn päätyjä
Peitelevyn pääty, 25 mm (1kpl)
+ 14,90 €
Peitelevyn päädyt, 25 mm (2kpl)
+ 27,30 €
Mekanismin kätisyys (edestäpäin katsottuna)
Oikea
Oikea
Vasen
156,15  140,55  Säästät: 15,60 
kpl
Toimitusaika: 3-4 viikkoa
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 8,90 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

Tuo kotisi tai liiketilasi sisustukseen kauneutta ja käytännöllisyyttä upeilla Ihanin Bamboo -puusälekaihtimilla! Bambusta valmistetuissa sälekaihtimissa jokainen säle on uniikki luonnonmateriaalissa esiintyvien oksankohtien ansiosta. Tässä mallissa yksittäisen säleen leveys on 25mm ja jokainen säle on koostettu liimaamalla useampi kapea säle yhteen. Siksi bambusta valmistetut puusäleet eivät ole aivan tasasävyisiä, vaan niissä on kaunista sävyvaihtelua.

Mittatilaustyönä valmistettavissa Ihanin Bamboo -puusälekaihtimissa on kuusi kaunista sävyvaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi. Valikoista voit lisäksi valita tuotteelle mieleisesi ja tarvitsemasi lisätarvikkeet. Tuotteeseen sisältyy aina magneeteilla asennettava peitelevy, kiinnityskannakkeet sekä lapsiturvalisälaitteet.

Voit valita kaihtimien leveydeksi 35-180cm ja korkeudeksi 30-300cm. Tuotteen maksimikoko on 5,4 m². Kaihtimien säleet on sävytetty ja jälkikäsitelty lakalla, joten niiden ominaisuuksiin kuuluu tästä johtuva tuoksu. Mikäli puusälekaihtimia on samassa tilassa paljon, tuoksu saattaa olla aluksi vahva. Huomioithan, että luonnonmateriaalia ei suositella altistettavan kosteudelle. Säleet saattavat kiertyä, taipua tai muilla tavoin vääntyä riippuen huonetilan lämpötila- ja kosteusvaihteluista.

Tilaukselle merkitty leveysmitta on sälekaihtimen säleleveyden ja yläkotelon mitta. Kun tilaat tuotteen, otathan huomioon, että yksittäinen peitelevy on 20mm mittaustulostasi leveämpi ja molemminpuolinen peitelevy on 25mm leveämpi.

Tämä tuote valmistetaan yksilöllisesti mittatilaustuotteena antamiesi tietojen perusteella. Huomioithan, että virheettömällä mittatilaustuotteella ei ole kuluttajasuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta. Tutustuthan huolellisesti mittausohjeeseen ennen tuotteen tilaamista.

Tuotetiedot:

 • Materiaali: Puu
 • Puulaji: Bambu
 • Toimitussisältö: Toimitukseen sisältyy vakiona magneeteilla asennettava peitelevy, kiinnityskannakkeet sekä lapsiturvalisälaitteet
 • Asennus: Asennus ainoastaan pintaan. Voidaan asentaa joko seinään tai kattoon. Sälekaihtimen asennuksessa käytetään yleiskiinnikkeitä, jotka sisältyvät hintaan.
 • Kiinnitysmenetelmät: Puusälekaihtimet voidaan asentaa kolmella eri vakiomenetelmällä: ikuunankarmiin, syvennykseen tai seinään.
 • Säätönarun pituus: Sälekaihtimien korkeus - 30cm
 • Säätösauvan pituus: Sälekaihtimien korkeus - 30cm

Liitetiedostot

Myydyimmät tuotteet (10)

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Johanna 11 · 3.10.2021
  Jos kiinnitetään ikkunankarmiin, niin kuinka leveä on kiinnike. Kuinka leveä on karmin oltava? Kyseessä on erkkeri ja karmi on kapea.
  1. Myyntitiimi · 5.10.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Sälekaihtimen kannakkeen korkeus on 23mm, eli karmin korkeus pitää olla vähintään 23mm. Jos tarkoitus on asentaa kaihdin ns. syvennyksen kattoon, se tarkoittaa, että syvennyksen syvyys pitää olla vähintään 29mm. Yst.terv. Ihanin tiimi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16