Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Äänieristeet

  • 1

1-5 / 5

5 tuotetta

  • 1

1-5 / 5

5 tuotetta

Äänieristeet

Hyvä äänieristys on osa laadukasta rakentamista. Elämisestä ja olemisesta syntyy melua, jonka kontrollointi lisää asumismukavuutta. Ulkoa tulevat äänet, kuten liikenteen melu, saattavat häiritä esimerkiksi nukkumista. Myös viereisestä huoneesta tai asunnosta kantautuvat äänet koetaan usein epämiellyttävinä. Väliseinien äänieristykseen kannattaa siis myös kiinnittää huomiota. Erilaiset äänieristämisen ratkaisut löydät Netraudasta – näppärästi samasta paikasta muiden rakentamisen ja remontoimisen välineiden ja materiaalien kanssa. Tilaa rakennuskohteeseesi sopivat äänieristeet jo tänään!

Äänieriste seinään

Seinät ovat varsin tyypillisiä äänieristettäviä kohteita. Esimerkiksi kerros- ja rivitaloasumisessa asuntojen väliset seinät ovat tärkeässä roolissa siinä, kuinka paljon elämisen ääniä asunnosta toiseen kantautuu. Useimmat kokevat häiritsevänä tilanteen, jossa naapurin toimet voi kuulla turhankin tarkkaan. Ongelmaa voi kuitenkin helpottaa ja ennakoida jo rakennusvaiheessa asentamalla seiniin tehokkaat äänieristeet. Myös saman huoneiston sisällä voidaan äänieristää väliseiniä, minkä ansiosta perheenjäsenet voivat puuhata rauhassa omiaan toisiaan häiritsemättä. Panosta asumismukavuuteen ja tilaa seinien äänieristeet Netraudasta! Kauttamme tilaaminen on mutkatonta ja turvallista.

Erilaiset äänieristeet

Seiniin asennettavien eristeiden lisäksi tarjolla on myös äänieristeitä muunlaisiin kohteisiin. Esimerkiksi alas lasketuille katoille ja erilaisille lattioille, kuten muun muassa kelluville lattioille, on omat tuotteensa. Lattian alle asennettu äänieriste estää häiritseviä askelääniä. Osa äänieristeistä toimii samanaikaisesti myös lämpöeristeenä. Tutustumalla Netraudan valikoimaan löydät itsellesi sopivimman tuotteen. Tarjolla on eri paksuisia äänieristeitä useilta eri valmistajilta. Tilaa jo tänään ja anna hiljaisuuden valloittaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.