Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kivivillat

1-48 / 63

63 tuotetta

1-48 / 63

63 tuotetta

Kivivillat

Kivivilla on eriste, joka yhdessä lasivillan kanssa kuuluu mineraalivilloihin. Kivivillaa käytetään rakennusten eristämiseen, sillä se eristää hyvin lämpöä ja ääniä. Kivivillaa kutsutaan myös vuorivillaksi. Tutustu kivivillaan ja muihin eristysratkaisuihin Netraudan verkkokaupassa! Kun sopiva vaihtoehto on löytynyt, on sivuiltamme tilaaminen helppoa ja riskitöntä. Palvelemme asiantuntevasti niin ensimmäistä kertaa eristysasioita pohtivia kuin rakentamisen ammattilaisiakin.

Vuorivilla ja kivivilla ovat sama asia

Sanat vuorivilla ja kivivilla viittaavat kivivillan raaka-ainekoostumukseen. Kivivillaa nimittäin valmistetaan erilaisista kiviaineksista. Kivivillaa voidaan käyttää eristeenä ulkoseinissä, ala- ja yläpohjissa sekä väliseinissä ja -pohjissa. Kivivilla eristää hyvin lämpöä ja ääntä. Tämän lisäksi kivivillatuotteissa on yleensä erittäin hyvä palonkestävyys. Levymuotoisen kivivillan asentaminen on erityisen helppoa. Levyt säilyttävät hyvin muotonsa ja niiden kokoa ja mallia voi muokata leikkaamalla. Netraudasta löydät eristelevyjen lisäksi myös levyjen leikkaamiseen soveltuvat leikkurit kätevästi samasta paikasta. Levymuotoisen kivivillan lisäksi markkinoilla on myös puhaltaen asennettavaa kivivillaa.

Hyvä eriste luo asumismukavuutta

Hyvin eristetty rakennus säilyttää hyvin lämmön, mikä lisää asumismukavuutta. Eristevalinta myös vaikuttaa kukkaroon, sillä toimiva eristys on energiatehokas ja pienentää lämmityskuluja. Kivivilla eristää lämmön lisäksi myös ääniä, jolloin ulkoa tulevan melun määrä vähenee. Lisäksi unensa voi myös nukkua rauhallisemmin, kun tietää, että seiniin on käytetty palotuvallista eristettä. Laadukas eriste ei menetä käyttöominaisuuksien iän myötä, vaan säilyy hyvänä vuodesta toiseen. Tutustu ja ihastu kivivillan mahdollisuuksiin, ja tilaa kotisi eristysratkaisut Netraudasta jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.