Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Lasivillat

  • 1

1-29 / 29

29 tuotetta

  • 1

1-29 / 29

29 tuotetta

Lasivillat

Lasivilla on monikäyttöinen rakennuseriste, jolla on hyvä lämmön- ja ääneneristyskyky. Lasivilla luokitellaan yhdessä sisaruksensa kivivillan kanssa mineraalivilloihin. Lasivillaeristeitä on tarjolla muun muassa rulla- ja levymuotoisina tuotteina. Kun eristysasiat ovat ajankohtaisia, on aika suunnata ostoksille Netraudan verkkokauppaan. Meiltä löydät kätevästi samasta osoitteesta kaiken, mitä rakentamiseen tai remontoimiseen tarvitset!

Lasivillan hyviä puolia

Pääosa lasivillasta valmistetaan jätelasista, mikä tekee lasivillasta ekologisen kierrätysmateriaaleja hyödyntävän tuotteen. Lasivilla on myös turvallinen eriste, sillä se on luonnostaan paloturvallinen. Lasivillalla on hyvä lämmön- ja ääneneristävyys. Lasivillaa voidaan käyttää muun muassa ulkoseinissä, väliseinissä ja alakatossa. Lasivillaa on saatavana muun muassa levyinä. Eristelevyjen käsittely on helppoa, sillä levyt säilyttävät hyvin muotonsa ja ne on helppo asentaa paikoilleen. Tarvittaessa levyn kokoa ja mallia voi muokata leikkaamalla. Levyjen leikkaamiseen soveltuvat leikkurit löydät eristeiden kanssa samasta paikasta, eli Netraudan verkkokaupasta. Tilaa jo tänään, jotta rakennusprojektisi etenisi mahdollisimman nopeasti!

Hyvä eriste takaa turvallisuuden ja mukavuuden

Kun kodin lämpötila pysyy halutulla tasolla, on asuminen mukavaa ja vaivatonta. Laadukas eriste, kuten esimerkiksi lasivilla, pitää kylmän ilman ulkona ja lämpimän sisällä. Hyvä eriste on myös energiatehokas, ja alentaa täten rakennuksen lämmityskustannuksia. Myöskään ulkoa tai naapurista kuuluvat äänet eivät vaivaa, kun eristäminen on tehty huolella. Paloturvallinen eriste on turvallinen ja huolilta säästävä valinta. Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa lasivillat ja muut eristämisen työkalut ja tarvikkeet nopeasti ja helposti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.