Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kiinnityslaastit

  • 1

1-9 / 9

9 tuotetta

  • 1

1-9 / 9

9 tuotetta

Kiinnityslaastit

Laadukas kiinnityslaasti kestää aikaa. Netraudan valikoimasta löydät sopivat kiinnityslaastit erilaisiin käyttökohteisiin. Laastin asentaminen on helppoa, kun käytössä ovat oikeanlaiset työkalut. Tilaa rakennus- tai remonttikohteeseesi sopivat kiinnityslaastit ja muut remontointivälineet helposti ja nopeasti Netraudan verkkokaupasta!

Kiinnityslaastit sisä- ja ulkokäyttöön

Kiinnityslaasti tulee valita sen mukaan, mitä ja millaiselle pinnalle ollaan kiinnittämässä. Sisäkäyttöön soveltuvien laastien lisäksi Netraudan valikoimassa on ulkokäyttöön soveltuvia kiinnityslaasteja, jotka ovat pakkasenkestäviä ja säilyvät hyvänä vaihtelevissa sääolosuhteissa. Osa kiinnityslaasteista soveltuu erityisen hyvin suurten laattojen kiinnittämiseen. Valikoimassa on myös kiinnityslaasteja, jotka ovat siitä käteviä, että niitä voidaan käyttää uusien pintojen rakentamisen lisäksi myös yksittäisten irronneiden laattojen kiinnittämiseen ja muunlaisiin laatoituskorjauksiin. Erikoisemmille pinnoille ja esimerkiksi luonnonkivilaattojen kiinnittämiseen löytyvät myös omat laastinsa. Aikataulun ollessa tiukkaa, kannattaa tutustua pikakiinnityslaasteihin, joiden kuivumisaika on tavallista lyhyempi. Korkeaa hygieniatasoa vaativiin laitos- ja uima-allaskohteisiin oikea valinta on epoksipohjainen kiinnitysaine. Myös epoksipohjaiset kiinnitysaineet löydät Netraudan kattavasta valikoimasta. On remontointikohteesi siis millainen tahansa, oikeanlaisen kiinnityslaastin löydät Netraudasta! Tutustu ja tilaa jo tänään!

Kiinnityslaastit ja suojavarusteet

Useimpia kiinnityslaasteja tulisi käsitellä vain asianmukaisia suojavarusteita käyttäen. Kiinnityslaastit voivat nimittäin ärsyttää tai vahingoittaa ihoa, silmiä tai hengitysteitä. Tilaa sopivat suojavarusteet Netraudan valikoimasta samaan aikaan materiaalitilauksen kanssa, jotta remontti voi alkaa heti! Valikoimastamme löydät kaikki tarpeelliset remontoijan suojavarusteet.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.