Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Erikoismaalit

1-4 / 4

4 tuotetta

1-4 / 4

4 tuotetta

Erikoismaalit

Oletko suunnitellut sisustavasi kotiasi uuteen uskoon? Mietitkö esimerkiksi persoonallisten, hieman erikoisempien sisustusideoiden toteuttamista, mutta sinulla ei vielä ole materiaaleja sitä varten? Meiltä Netraudasta löydät sisustustarkoituksiisi sopivia erikoismaaleja, joiden avulla villeimmätkin sisustusideasi pääsevät valloilleen. Meiltä voit hankkia esimerkiksi taulumaaleja, jonka pinnalle voi kirjoittaa tavallisilla taululiiduilla. Tutustu valikoimiimme, tilaa tarvitsemasi erikoismaalit ja päästä mielikuvituksesi valloilleen uusien sisustustapojen myötä!

Erikoismaalit joka lähtöön laajasta valikoimastamme

Erikoismaalin avulla voit luoda yllätyksellisiäkin yksityiskohtia kotisi sisustukseen. Erivärisillä taulumaaleilla voit luoda vaikka koko seinän kokoisen liitutaulun kotiisi ja maalata koriste-esineitä tai muita pienempiä kokonaisuuksia. Taulumaalin pintaan voi sen kuivuttua kirjoittaa tai piirtää tavallisilla taululiiduilla. Säväyttävää ja yksilöllistä, eikö totta! Netraudan verkkokaupasta voit ostaa erikoismaalien lisäksi myös sisustustuotteet, joiden avulla saat sisustukseesi entistä enemmän yksityiskohtia ja persoonallisuutta. Lisäksi valikoimistamme löytyvät maalaustarvikkeet, joiden avulla seinien ja muiden pintojen maalaaminen sujuu mutkattomasti ja joutuisasti. Hanki siis kaikki tarvittavat tuotteet yhdellä tilauksella nopeasti ja vaivattomasti osoitteesta Netrauta.fi, niin saat sisustuksestasi enemmän irti.

Erikoismaalit tuovat tehoa sisustamiseen

Sen lisäksi, että erikoismaalit soveltuvat erikoisempienkin sisustusratkaisujen toteuttamiseen, niiden avulla sisustuselementteihin voi saada aivan uudenlaista tehoa. Patterimallien avulla saat entisöityä ja huollettua esimerkiksi sähkö- ja vesikiertopatterit vaivattomasti ja nopeasti. Patterimaaleilla patterien pinnat pysyvät kellastumattomina pidempään. Jos taas esimerkiksi maalaat puupintaisia huonekaluja erityisellä antiikkipatina-maalilla, saat loihdittua puupinnat tehokkaan rustiikkisiksi ja entistäkin tunnelmallisemmiksi. Huonekalusi ikään kuin tehostavat maalaisromanttista tunnelmaa kodissasi ja kutsuvat tunnelmoimaan. Grafiittivoiteella puolestaan voit huolehtia siitä, että esimerkiksi vanhojen liesien, kamiinoiden ja vanhojen rautaisten koriste-esineiden tyylikkyys ja kauneus säilyy pitkään ilman, että niiden ajanhenki kuluu pois. Kotisi koriste-esineet säilyttävät vanhanaikaisen tunnelmansa, vaikka muu maailma nykyaikaistuu. Ihastuttavaa perinnönjakoa jälkipolville, eikö vain? Tilaa siis meiltä Netraudasta kaikki tarvitsemasi erikoismaalit, niin huolehdit siitä, että jatkuvuus kodissasi ja kodin esineissä säilyy ja kotisi herättää takuulla ihastelua vielä pitkään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.