Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kuultomaalit

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Kuultomaalit

Korkealaatuisilla kuultomaaleilla käsittelet vaivattomasti uudet puupinnat. Kuultomaaleilla myös entisöit helposti ja edullisesti vanhat ja kuluneet huonekalut ja lattia- ja kattolistat. Kuultomaalit sopivat erinomaisesti myös saunan lauteiden ja seinien käsittelyyn. Netraudan kuultomaalien valikoima sisältää erivärisiä korkealaatuisia kuultomaaleja, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Tutustu valikoimaamme pikaisesti ja uudista vanhat puiset huonekalut kotonasi!

Laadukkaat kuultomaalit huonekaluille ja muille puupinnoille

Kuultomaali sopii erinomaisesti erilaisille puisille huonekaluille, lattia- ja kattolistoille sekä saunan lauteille ja seinille. Voit valita kuultomaalin, joka on värisävyltään samankaltainen kuin puun tai huonekalun alkuperäinen väri. Tai ehkäpä haluat kokeilla täysin uutta sävyä? Näin uudistat vaivattomasti vanhan ja kuluneen huonekalun. Myös vanhat saunan lauteet ja seinät saavat täysin uuden ilmeen, kun sivelet niihin esimerkiksi mustanharmaata kuultomaalia. Tarvittaessa voit toistaa käsittelyn. Kuultomaalien lisäksi löydät meiltä kotiisi myös muut korkealaatuiset sisämaalit, kuten antiikkivahat, erikoismaalit, kaakeli- ja saumamaalit, kaluste- ja tasoöljyt, melamiinimaalit, mineraalimaalit ja puuvahat, joilla käsittelet tai uudistat kotisi pintoja. Tutustu upeaan ja laadukkaaseen valikoimaamme pian ja tilaa laadukkaat kuultomaalit ja muut sisämaalit kotiisi!

Tilaa ensiluokkaiset kuultomaalit kätevästi suoraan netistä

Kuultomaaleilla käsittelet joko täysin uusia puupintoja tai uudistat vanhoja kuluneita pintoja. Valikoimaamme kuuluvat kuultomaalit on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, joten saat niillä kestävän ja kauniin pinnan. Voit käyttää kuultomaalia kaikille puulaaduille. Ne sopivat hyvin myös koville ja öljyisille jalopuille. Valikoimassamme on tarjolla useita erivärisiä kuultomaaleja, joten löydät varmasti kotiisi parhaiten sopivan sävyn. Kuultomaaleilla maalaaminen on helppoa ja nopeaa. Näillä maaleilla saat edullisesti upean lopputuloksen, eikä sinun tarvitse ostaa uutta huonekalua tai uusia saunan lauteita ja seiniä. Meiltä löydät remonttiprojektiasi helpottamaan myös kestävät ja laadukkaat maalaustarvikkeet, kuten huonekaluharjat, käsineet, siveltimet, tasoittajat, telat ja tarvikkeet sekä trasselit. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja tilaa laadukasta ja kestävää kuultomaalia sekä kaikki tarvittavat maalaustarvikkeet suoraan Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.