Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Lakat

  • 1

1-8 / 8

8 tuotetta

  • 1

1-8 / 8

8 tuotetta

Lakat

Puu materiaalina kaipaa pintaansa suojaa, ja erilaiset pintakäsittelyt pidentävät sen elinikää. Lakat antavat puulle kovan ja kestävän pinnan säilyttäen kuitenkin puun luonnollisen kauneuden. Metalliesineiden huoltoa ja käsittelyä varten taas kannattaa valita lakka, joka sopii kupari-, pronssi-, teräs-, tina- ja hopeaesineille. Tutustu tuotteisiimme ja löydä sopivat lakat juuri sinulle. Meillä ostosten tekeminen on helppoa ja edullista.

Lakat vaativaankin pintakäsittelyyn

Seisooko kotonasi isomummin vanha ränsistyneen näköinen lipasto? Vanhat perintöhuonekalut ja kirpputorilöydöt ovat tämän päivän juttu. Taidolla tehdyt puuhuonekalut kestävät hyvin aikaa ja saattavat olla vuosienkin jälkeen hyväkuntoisia. Usein kuitenkin pintakäsittelyt ovat ajan saatossa rapistuneet tai kuluneet ja kaipaavat uudistusta. Älä huoli, vanhojen tavaroiden kunnostaminen onnistuu sinultakin. Huonekalujen ja esineiden entisöinnissä hyvän tuloksen takaavat tarkat pohjatyöt ja laadukkaat tuotteet. Itse tekeminen on hauskaa ja palkitsevaa. Lakat sopivat myös uuden puhtaan pinnan käsittelyyn. Meiltä Netraudasta saat oikeat aineet puun- ja metallinkäsittelyyn ja entisöintiin edullisesti ja helposti.

Tilaa lakat Netraudasta helposti ja nopeasti

Sisäkäyttöön tarkoitettuja lakkoja on tarjolla useissa eri värisävyissä. Värittömät lakat sopivat korostamaan pinnan omaa väriä, ja värilliset taas syventämään tai sävyttämään sitä. Tarkista vielä tuotteiden tiedoista lämmön- ja kosteudenkestävyys sekä tarkemmat käyttöohjeet ja tilaa huipputuotteet valikoimastamme. Hyvän lopputuloksen takaat myös oikeilla työvälineillä. Meiltä saat myös lakoille sopivat siveltimet, joiden harjakset on erityisesti suunniteltu tasaisen lakkapinnan aikaansaamiseksi. Usein aloittaminen ja työhön ryhtyminen on vaikeinta. Netraudassa ostaminen on kuitenkin vaivatonta. Tutustu tuotteisiin kotoa käsin ja tee tilaus helposti vaikka omalta kotisohvalta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Me olemme aina auki! Älä odota enää, vaan tilaa lakat heti ja ryhdy tuumasta toimeen. Meiltä löydät kaikki sisustajan ja nikkaroijan tarvikkeet helposti kotiin toimitettuna. Lisätietoa tuotteista tai ostamisesta saat avuliaalta myyntipalvelultamme. Tervetuloa elämäsi helpoimmille ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.