Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Paneelivahat

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

Paneelivahat

Puupinnat kaipaavat suojakseen erilaisia pintakäsittelyjä. Sisäkäyttöön tarkoitetut vahat antavat puulle hienostuneen himmeän sekä satiinimaisen pinnan. Paneelivahat sopivat käyttäväksi erilaisten paneelien, palkkien, hirsien ja kattojen käsittelyyn. Katso laaja valikoimamme ja tilaa jo tänään. Netraudassa ostosten tekeminen on helppoa ja nopeaa. Tutustu tarjouksiimme ja tilaa paneelivahat meiltä!

Paneelivahat – vahattu pinta suojaa ja kestää kosteutta

Puu on materiaalina kestävä ja ajaton, ja sen käyttö sisustuksessa on taas trendikkäämpää kuin koskaan. Erilaiset paneloinnit antavat kodin sisustukseen kodikasta ja lämmintä tunnelmaa. Puupintojen käsittelyyn on saatavilla monenlaisia tuotteita. Paneelivahat ovat hyvä valinta silloin, kun halutaan säilyttää puun tuntu ja kauneus. Vahat ovat helppoja levittää, ja ne luovat puun pintaan kosteutta kestävän kalvon jättäen pinnan kuitenkin elävän näköiseksi. Käsitelty pinta on helposti puhdistettava ja kestää jopa vesipesua. Usein yksi levityskerta riittää, sillä paneelivahat ovat puolipeittäviä ja erittäin riittoisia. Ne sopivat uusien käsittelemättömien sekä vanhojen puupintojen pintakäsittelyyn. Huolehdi kuitenkin vanhojen lakkojen ja vahojen asianmukaisesta poistosta. Meiltä Netraudasta saat laajan valikoiman erilaisia sisustamiseen sopivia vahoja edullisesti ja helposti. Piristä nyt kotiasi uudella ilmeellä. Tutustu tuotteisiin ja löydä omasi!

Paneelivahat nopealla toimituksella netistä

Sisäkäyttöön tarkoitettuja paneelivahoja on saatavilla useissa eri hienostuneissa värisävyissä. Löydät kattavasta valikoimasta huippulaadukkaat paneelivahat kaikkiin koteihin ja tunnelmiin. Netrauta palvelee sinua kaikissa sisustamisen ja rakentamisen tarpeissasi. Saat meiltä kattavasti kaikki puutarvikkeet kodin remontoijalle, kuten erilaiset paneelit. Kun teet tilauksesi meillä, sinun ei tarvitse myöskään huolehtia tuotteiden kuljetuksesta, sillä lähetämme ne postitse ja tarjoamme toimituskulut ostoksesi ylittäessä tietyn summan. Me Netraudassa uskomme, että uuvuttavan rautakaupoissa kiertelyyn tarvittavan ajan voi käyttää paremminkin. Nettikauppamme palvelee sinua kellon ympäri. Helpota elämääsi ja tilaa paneelivahat meiltä. Oletko kiinnostunut kaikesta kodin rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyvästä? Tilaa Netraudan uutiskirje ja kuulet uusista tuotteistamme ja tarjouksistamme ensimmäisten joukossa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.