Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Keskuslämmitysliedet

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

Keskuslämmitysliedet

Meiltä Netraudasta voit hankkia kotiisi keskuslämmitysliedet, jotka ovat sekä tehokkaita että kauniita lämmityslaitteita. Eikö olisikin mukavaa paistaa itse tehdyt leivät ja muut leivonnaiset omalla keskuslämmitysliedellä? Liedet herättävät vanhan ajan tunnelmaa henkiin modernilla tavalla. Lisäksi ne auttavat sinua säästämään lämmityskuluissa, joten keskuslämmitysliedet ovat myös ekologinen valinta. Tutustu valikoimiimme ja tee tilauksesi jo tänään!

Keskuslämmitysliedet tuovat säästöä ja tunnelmaa kotiisi

Keskuslämmitysliedet tuovat säästöä kodin erilaisiin kuluihin. Lieden oikeanlaisella käytöllä voit esimerkiksi säästää lämmityskustannuksissa eri vuodenaikoina. Lisäksi lieden lämmittämiseen tarvittavien polttopuiden kulutusta on helppo hallita, kun liesi ei ole jatkuvassa käytössä. Liedet täyttävät standardien mukaiset tiukat päästövaatimukset, joten ne ovat myös varsin ympäristöystävällisiä. Oman keskuslämmityslieden avulla säästät siis rahaa ja luontoa! Lieden käyttöön varattavat polttopuut säilyvät kätevästi lieden lähettyvillä, kun hankit niiden säilytykseen esimerkiksi halkotelineet.

Hanki keskuslämmitysliedet Netraudasta ja nauti lämpöisemmästä kodista

Me Netraudassa haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme panostaneet siihen, että löytäisit valikoimistamme mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotteita kotisi erilaisin ratkaisuihin. Keskuslämmitysliesien avulla voit huolehtia siitä, että saat kotiisi tehokkaan mutta ympäristöystävällisen lämmitystavan, eikä sinun tarvitse talvellakaan valittaa kylmästä! Liesissä on keskitetty tulen ja pakokaasujen ohjausmekanismi, jonka avulla lieden lämpöä voi helposti säätää kulloisenkin käyttötarpeen mukaan. Liesissä on tiiviit luukut, jotka lisäävät lieden paloaikaa. Arinasäädöllä voi paloaika olla parhaimmillaan jopa 12 tuntia, joten varsinkin talviaikaan liesi toimii erinomaisena lämmittäjänä ympärivuorokautisestikin. Keskuslämmityslieden asentaminen on varsin helppoa. Tulisijaa asennettaessa tulee ottaa huomioon laissa määritellyt suojaetäisyydet muihin palaviin rakenteisiin nähden. Lisätietoa saat tarvittaessa paloturvallisuusviranomaisilta. Verkkokaupastamme löytyvät erilaiset keskuslämmitysliedet sopivat kaikkiin koteihin. Valitset vain itseäsi miellyttävimmän lieden valikoimistamme, niin me toimitamme sen sinulle nopeasti ja vaivattomasti suoraan kotiin. Pääset siis pian tilauksen tehtyäsi nauttimaan aivan uudenlaisesta lämmitys- ja leivontatavasta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.