Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Sähkötakat

Sähkötakka on helppokäyttöinen koristetakka, jolla saat myös lisälämpöä huoneeseen turvallisesti ilman aitoa liekkiä. Voit luoda kodikasta takkatunnelmaa moniin kodin tiloihin, koska hormi-tai savupiippuliitoksia ei tarvita.

1-11 / 11

11 tuotetta

1-11 / 11

11 tuotetta

Sähkötakat

Mikä on sähkötakka?

Sähköinen takka on koristetakka, joka simuloi aidon tulen liekkiä ja takkatulen tunnelmaa. Sähkötakka on helppokäyttöinen ja voit säätää sen tuottamaan myös lämpöä. Sähkötakkoja on niin perinteisimpinä malleina kuin moderniinkin sisustukseen sopivina. Sähkötakka voidaan sijoittaa sisätiloissa vapaasti ja ulkotiloissakin sähkötakkaa voidaan käyttää kosteudelta suojatussa paikassa.

Miten sähkötakka toimii?

Sähkötakka toimii LED-valoilla, jotka tuottavat realistisen ja lumoavan liekkivaikutelman. Joissakin malleissa on erilaisia liekkivärivaihtoehtoja ja kaukosäätimellä muunneltavia kirkkaus- sekä lämpöasetuksia. Sähkötakka on turvallinen valinta, koska takassa ei ole oikeita liekkejä eikä takka kuumene polttavaksi ulkopuolelta. Sähkötakka on ekologinen valinta, koska se ei käytä polttoainetta tai luonnonvaroja kuten puuta. Sisäilmanlaatu säilyy myös puhtaana, koska sähkötakan käyttö ei aiheuta savua, nokea tai tuhkaa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.