Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

1-48 / 64

64 tuotetta

1-48 / 64

64 tuotetta

Takkaluukut

Tyylikkäällä ja upealla takkaluukulla viimeistelet helposti takkasi ilmeen juuri halutun laiseksi. Takkaluukkuja on saatavilla eri kokoisina, värisinä sekä muotoisina. Pidätkö enemmän pelkistetystä mallista vai haluatko luukun, jonka koristeellinen ulkonäkö sisältää runsaasti yksityiskohtia? Netraudan takkaluukkuvalikoima sisältää runsaasti eri mallisia ja kokoisia takkaluukkuja, jotka ostat kätevästi netistä. Kiirehdi siis ostoksille tuota pikaa, ja hanki kotiisi juuri sinulle mieleiset takkaluukut!

Laadukkaat takkaluukut kaikkiin takkoihin

Kattavasta valikoimastamme löydät juuri sen takkaluukun, mitä olet etsimässä. Valikoimassamme on tarjolla jokaiseen sisustusmakuun sekä kodin sisustukseen sopivia takkaluukkuja, joiden joukosta löydät vaivattomasti mieleisesi takkaluukut. Kaunis ja tyylikäs takkaluukku tekee takastasi entistä tyylikkäämmän. Laadukas, toimiva ja ehjä takkaluukku lisää myös takan käyttöturvallisuutta. Olemme varanneet sinulle sekä perinteisiä valurautaisia takkaluukkuja että moderneja hyvin pelkistettyjä teräksestä valmistettuja takkaluukkuja sekä monenlaisia takkaluukkuja näiden kahden tyylisuunnan väliltä. Valikoimastamme löydät muun muassa erkkeritakkaluukkuja, kaarevia takkaluukkuja, manttelitakkaluukkuja sekä suoria takkaluukkuja. Väreissä on tarjolla mustaa, harmaata, kromia, kultaa, kuparia ja messinkiä. Takkaluukussa voi olla esimerkiksi kipinäverkko, lasiluukku tai luukku voi olla tiivis. Mitä ikinä etsitkin, löydät sen varmasti valikoimastamme.

Huippumateriaaleista valmistetut takkaluukut

Valikoimastamme löydät helposti kotiisi tyylikkäät sekä trendikkäät takkaluukut, jotka kestävät käytössä vuosia ja lisäävät takan turvallisuutta. Mikäs sen mukavampaa, kuin istuskella kylminä talvi-iltoina takan lämmössä. Joten, jos takkasi vanha luukku on jo aikansa elänyt ja rikkinäinen, on ehdottomasti aika tutustua valikoimaamme ja hankkia kotiin uusi takkaluukku. Valikoimastamme löydät kestäviä ja turvallisia takkaluukkuja, jotka viimeistelevät takkasi ilmeen tyylikkäästi. Yksinkertainen ja pelkistetty takkaluukku on hyvin trendikäs nykyään, mutta jos pidät enemmän perinteisestä luukusta, löydät valikoimastamme monia tyylikkäitä vaihtoehtoja. Meiltä löydät takkaluukkujen lisäksi luonnollisesti myös laadukkaat takat sekä kiukaat. Jos kaipaat kotiisi uutta takkaa tai kiuasta, tutustu valikoimaamme saman tien. Hanki omasi, ja pääset nauttimaan takan tuomasta ihanasta lämmöstä tuota pikaa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.