Kipinäsuojat

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kipinäsuojat

Kipinä on oranssina hehkuva palava hippunen. Niitä sinkoaa joskus takasta, kun luukku avataan ja lisätään puita. Kipinät pomppaavat takasta joskus pitkänkin matkan. Kun rentoudut kotona tai mökillä avotulen äärellä, asenna kipinäsuoja tulisijan eteen. Näin sekä sinä itse että kotisi säästytte monelta harmilta. Kipinät polttavat, eikä ole kiva ajatus, että sellainen osuu käsivarteen tai puulattialle. Kipinäsuojat ovat hyvännäköisiä, ja nyt voit tilata omasi edullisesti Netraudasta!

Kipinäsuojat kotiin ja mökille

Kipinäsuoja toimii huomaamattomasti: se estää kipinöiden sinkoilun uuninluukusta paikkoihin, jonne ne eivät kuulu. Netraudan kipinäsuojat ovat kotimaista laatua, joissa silmää ilahduttaa niin kaunis design kuin viimeisen päälle huolellinen työn jälki. Avotuli lämmittää kylmänä talvipäivänä ja sen katselu rentouttaa kesäiltanakin. Takka on aina fiksu hankinta kotiin, sillä se toimii tunnelmanluonnin ohella myös lisälämmön lähteenä. Tutustu nyt Netraudan takat-jättivalikoimaan ja hanki kotiisi sopiva takka. Samaan pakettiin kannattaa tilata myös hyödylliset lisävarusteet, kuten kipinäsuojat.

Kipinäsuojat avotakan ja grillin eteen

Temperoitu lasi ja ruostumaton teräs ovat tyylikäs yhdistelmä. Tämä setti on myös tehokas ja turvallinen suoja takasta hyppääviä kipinöitä vastaan. Lasi on ajattoman näköinen ja helppohoitoinen materiaali. Jos takkatunnelmointi saa lasin tummumaan, voit puhdistaa lasin esimerkiksi uuninpuhdistusaineella. Hanki nyt kotiisi aitoa suomalaista sepäntyötä ja tilaa kipinäsuoja vaivattomasti Netraudasta! Kannattaa päivittää samalla muutkin takkavälineet, tai kodin ja mökin sisustuksen ilme.

Kipinäsuojat turvallisesti Netraudasta

Netraudan helppokäyttöiseltä verkkosivustolta löydät helposti etsimäsi. Meillä on hyvät kuvat tuotteistamme ja ystävällinen myyntipalvelumme neuvoo, jos sinulla on kysyttävää. Kun hyödynnät mahtavat tarjouksemme, voit tehdä isommankin päivityksen kodin sisustukseen kerralla. Meillä voit maksaa turvallisesti joko omassa verkkopankissasi tai luottokortilla. Toimitusaika ja muut tärkeät asiat on selkeästi merkitty kunkin tuotteen yhteyteen. Kipinäsuojat sekä muut kodin laatutuotteet saat edullisesti ja nopeasti Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16