Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-70 / 70

70 tuotetta

Rajaa 1
Järjestä

1-70 / 70

70 tuotetta

Rajaa 1
Järjestä

Romotop Valmistakat

Takka on kodin sydän, joka tuo tunnelmaa syksyn hämärässä ja mallista riippuen saattaa auttaa myös talon lämmittämisessä paukkupakkasten tullen. Rakennusprojektin edetessä takan mallivalinta tulee jossain vaiheessa eteen. Yksi vaihtoehdoista on valmistakka, joka saa nimensä siitä, että takan asentaminen on helppoa, sillä se on koottu jo tehtaalla mahdollisimman valmiiksi. Paikan päällä tapahtuva asentaminen onnistuu siis minimiajassa. Valmistakoista kiinnostuneen kannattaa tutustua Romotop-valmistakkojen valikoimaan. Tyylikkäät ja helposti asennettavat Romotop-valmistakat löydät tietenkin Netraudan verkkokaupasta! Meiltä tilaat myös kaikki muut rakentamisen ja remontoimisen välineet kätevästi samalla istumalla.

Romotop tuntee tulisijat

Romotop on yksi Euroopan johtavista tulisijavalmistajista, ja sen tuotteita on käytössä jo yli miljoonassa kodissa. Romotopin tuotteet ovat hyvännäköisiä ja laadukkaan teknisen innovaatiotoiminnan tuloksia. Romotop pyrkii tuotteidensa suunnittelussa tehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Valmistakka on lähes valmis käyttöön

Valmistakan salaisuus piilee siinä, että sitä ei yleensä tarvitse muurata paikalleen, vaan takan osat pelkästään kootaan paikan päällä ja liitetään piippuun. Näin takka on mahdollista saada käyttökuntoon nopeastikin. Kiireisen rakentajan onni ovatkin Romotop-takat, jotka ovat heti valmiita asennettaviksi. Muistathan kuitenkin ilmoittaa takan asentamisesta rakennusviranomaiselle ja nuohoojalle. Romotop-mallistossa on paljon erilaisia takkamalleja. Valikoimasta löytyy niin pyöreälinjaisia kuin perinteisen suoralinjaisiakin malleja. Entä miltä kuulostaisi kääntyvä takka? Jotkin Romotop-valmistakoista sopivat mainiosti myös matalaenergiataloihin. Mikä onkaan makusi ja tarpeesi, sopivan valmistakan löydät varmasti Romotopilta! Tutustu ja tilaa kotiin toimituksella Netraudasta jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16