1-100 / 333

333 tuotetta

1-100 / 333

333 tuotetta

Työkengät

Korkealaatuiset ja ergonomiset työkengät tekevät työnteosta mukavaa ja turvallista. Netraudan monipuolisesta valikoimasta löydät ergonomiset ja hyvännäköiset työkengät omaan, perheesi ja työntekijöidesi käyttöön. Työkengät sopivat nimestään huolimatta myös vapaa-ajan käyttöön oikein hyvin. Tarjonnastamme löydät tunnettujen valmistajien turvakengät, turvasaappaat ja turvasandaalit jonottamatta suoraan verkkokaupasta. Lisäksi valikoimassa on kenkien hoitoon tarvittavat tuotteet sekä pohjalliset ja nauhat. Samalla voit ostaa muutkin työvaatteet Netraudasta! Löydät valikoimastamme myös muut työturvallisuuteen liittyvät tuotteet, kuten hengityssuojaimet, kuulosuojaimet ja suojalasit.

Korkealaatuiset työkengät – runsas valikoima malleja ja tyylejä

Netraudan laajasta korkealaatuisten työkenkien valikoimasta on mukavaa ja rentoa tehdä ostoksia. Osta vaikkapa korkealaatuiset, luotettavat ja kestävät turvakengät, jotka on suunniteltu kovaan käyttöön, kuten rakennus- ja metalliteollisuuteen. Tiesitkö, että työkengät voivat myös näyttää hyvältä? Valitse itsellesi vaikkapa rento tennarimalli tai tyylikäs musta turvasaapas. Komeat maihinnousukengät ovat laadukas, miellyttävä ja turvallinen jalkinemalli, joka sopii mihin tahansa tyyliin. Tärkeintä on, että turvakenkä suojaa sinua työssäsi ja tekee työstäsi turvallisempaa! Kenkiä voit käyttää mainiosti myös vapaa-aikana ulkoillessasi, vaeltaessasi tai vaikka kalastaessasi. Samalla kertaa kannattaa tehdä myös kaikki muut kodin remontointiin ja sisustamiseen tarvittavat niin pienet kuin suuretkin hankinnat Netraudan verkkokaupassa.

Työkengät käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti osoitteesta Netrauta.fi

Työkenkien tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Verkkokaupassa voit tehdä ostoksia, mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja mistä tahansa. Netrauta tarjoaa suuren valikoiman korkealaatuisia ja toimivia työvaatteita, kenkiä ja työkäsineitä. Tilaa kaikki samalla kertaa! Tuotevertailu ja tilaaminen on äärimmäisen helppoa, nopeaa ja miellyttävää. Lisäksi kaikki tapahtuu meillä ilman turhaa jonottamista ja kaupoissa kiertelyä. Nopean toimituksen ansiosta saat uudet työkengät ja kaiken muun tilaamasi käyttöösi nopeasti. Tarvittaessa saat apua Netraudan myyntipalvelusta. Tilaa myös uutiskirje, jotta saisit tietoa kaikista Netraudan kiinnostavista tuotteista ja tarjouksista aina ensimmäisten joukossa. Lähde helpoille ostoksille Netrautaan jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16