Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

RATIA puunkantoteline, 30x30x50cm, lämpökäsiteltyä mäntyä, ruskea

Ilmainen toimitus!
Tuotenumero:
PT5713
36,60 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-4 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lämpökäsitellystä männystä valmistettu Ratian suunnittelema kauniin ruskea puunkantoteline.

Puu materiaalina on monipuolinen ja se omaa hyviä ominaisuuksia niin ulkonäöllisesti kuin materiaalina; se on helposti työstettävä, kestävä, muuntautumiskykyinen ja ekologinen valinta. Sen etuja ovat myös keveys, lujuus sekä pitkäikäisyys. Ulkonäöllisesti puupinta on kaunis ja lämminhenkinen. Puu on myös kosteuden tasapainottaja, koska se sitoo itseensä tai luovuttaa kosteutta ympäröivien olosuhteiden mukaan. Lisäksi puun valmistukseen tarvitaan vain murto-osa siitä energiasta, kuin sen tavallisesti korvaavien materiaalien valmistukseen. Mänty kestää kosteuden vaihteluja hyvin halkeilematta sekä se imee vettä huonosti itseensä, jonka takia se on loistava puuaines saunassa. Lämpökäsitelty puu eroaa tavallisesta puutuotteesta, sillä lämpökäsitellyllä puulla on parempi lahonkestävyys, suurempi lämmöneristävyys ja alhaisempi kosteuseläminen, sekä puun pinta on kovempi, jolloin se sopii erinomaisesti saunatuotteiden materiaaliksi.

Hoito-ohje: Huuhtele tuote aina lämpimällä vedellä heti käytön jälkeen, mutta älä liota sitä. Huuhtelun jälkeen anna tuotteiden kuivua ilmavasti niin, että tuote kuivuu tasaisesti joka puolelta. Voit myös halutessasi käsitellä männystä tehdyt tuotteet parafiiniöljyllä, joka suojaa tuotetta lialta ja tekee tuotteen pinnasta vettä hylkivän.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Pinetta

Tuotteen mitat:

  • Korkeus (mm): 500
  • Leveys (mm): 300
  • Syvyys (mm): 300

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Ruskea
  • Materiaali: Puu
  • Materiaalin tarkenne: Lämpökäsitelty mänty
  • Suunnittelija: Ristomatti Ratia

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 2,80

Hoito-ohje

Huuhtele tuote aina lämpimällä vedellä heti käytön jälkeen, mutta älä liota sitä. Huuhtelun jälkeen anna tuotteiden kuivua ilmavasti niin, että tuote kuivuu tasaisesti joka puolelta. Voit myös halutessasi käsitellä männystä tehdyt tuotteet parafiiniöljyllä, joka suojaa tuotetta lialta ja tekee tuotteen pinnasta vettä hylkivän.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.