Juhannuskampanjat voimassa enää:

Reikätausta Sovella 900x808mm, musta

Tuotenumero:
SOV-861518-18
113,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: 2-3 viikkoa
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 9,90 €

Sovella-säilytysjärjestelmän tyylikäs musta reikätausta, joka kiinnitetään suoraan säätölistoihin. Reikätausta tarjoaa pystysuoraa, huipputehokasta säilytystilaa eri kokoisille tavaroille. Tähän 900x808 mm kokoiseen reikätaustaan voit valita erilaisia R-kannattimia laajasta valikoimasta ja luoda säilytysseinästä juuri käyttötarkoitukseesi sopivan. Sovella reikätaustat yhdessä työkalukannattimien (R-kannatin) kanssa soveltuvat useaan eri käyttötarkoitukseen: varastoissa ja autotalleissa työkalujen ja puutarhatarvikkeiden säilyttämiseen, eteisissä autonavainten, koiran hihnojen ja heijastimien säilytykseen tai vaatehuoneessa vöiden, korujen, laukkujen ja asusteiden säilyttämiseen. Myös magneetit pysyvät kiinni reikälevyissä ja -taustoissa. Erikseen tilattavien R-kannattimien kantavuudet ovat 1-20 kg.

HUOM! Mustat Sovella-tuotteet ovat tilaustuotteita, jonka vuoksi valmistusaikataulu on erilainen kuin muissa sävyissä. Ilmoittamamme saatavuuspäivä on seuraava maalauserä, jonka jälkeen toimitusaika 2-3 vko.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Sovella
  • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Avainlippu

Tuotteen mitat:

  • Korkeus (cm): 80,8
  • Leveys (cm): 90
  • Tuotteen paino (kg): 6,41

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Musta
  • Värin tarkenne: Matta
  • Reikien väli 38 mm sekä pysty- että sivusuunnassa.

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 6,41

Suomalainen Sovella varustaa autotallit, harrastustilat ja varastot. Sovella-autotallikalustesarja tarjoaa kätevät säilytystilat työkaluille ja autotarvikkeille, puutarhavälineille ja muille kausitavaroille sekä harrastusvälineille.

Suunnittele ja tilaa Sovella-säilytysjärjestelmäkokonaisuus helposti

1. Avaa Sovella Planner -suunnitteluohjelma ja suunnittele vaatehuone tai varasto - ideoi, kokeile ja katsele säilytysjärjestelmääsi 3D-mallina netissä.
2. Tulosta suunnitelman ostoslista
3. Tilaa tuotteet Netraudasta kotiintoimituksella
4. Toteuta unelmiesi vaatehuone tai muu säilytystila!

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.