Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Sähköautojen latausasemat

Sähköauton latausasema on turvallinen, kätevä, kustannustehokas ja lisää sähköauton käyttömahdollisuuksia. Latausasema tarjoaa turvallisen tavan ladata sähköautoa kotona, vähentää tarvetta käydä julkisella latausasemalla, mahdollistaa käyttökustannusten säästämisen edullisemman yötariffin käytön ansiosta ja lisää ajomatkan mahdollisuuksia täyteen ladatun akun ansiosta. Sähköauton latausasema on järkevä investointi kaikille sähköauton omistajille.

1-48 / 82

82 tuotetta

1-48 / 82

82 tuotetta

Sähköautojen latausasemat

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laajan valikoiman sähköauton latausasemia eri tehoilla ja ominaisuuksilla. Voit valita esimerkiksi 11 kW:n latausaseman kotiisi tai nopeamman 22 kW:n latausaseman kotilataukseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva sähköauton latausasema.

Sähköauton latausasema kotiin

Sähköautot ovat yhä suositumpia ympäristöystävällisenä vaihtoehtona perinteisille polttomoottoriautoille. Yksi suuri etu sähköautoissa on niiden alhaiset käyttökustannukset verrattuna polttomoottoriautoihin. Kuitenkin sähköautojen akkujen lataamiseen tarvitaan latausasema. Jos asut omakotitalossa tai sinulla on oma parkkipaikka, kotilatausasema on kätevä tapa ladata sähköautoa.

Paras sähköauton latausasema kotiin

Paras sähköauton latausasema kotiin on 11kW latausasema. Tämä antaa riittävästi tehoa lataamaan auton nopeasti, ja sen hinta on kohtuullinen. Tämä latausasema kykenee lataamaan auton tyhjästä täyteen noin 4-6 tunnissa, riippuen auton akun koosta ja latausteknologiasta. Latausaseman hinta riippuu laitteen ominaisuuksista ja tuotemerkistä, mutta yleensä se maksaa noin 1000-2000 euroa.

Sähköauton latausaseman kätevät ominaisuudet

Paras sähköauton latausasema tarjoaa myös kätevän tavan hallita latauksen ajoitusta. Useimmat latausasemat on kytketty älypuhelimeesi ja ne mahdollistavat latauksen aloittamisen ja pysäyttämisen suoraan puhelimestasi. Näin voit valita haluamasi latausajan ja hyödyntää edullisempia sähkösopimuksia. Joissakin latausasemissa on myös mahdollista seurata sähköauton lataamista reaaliajassa, joten tiedät aina, milloin autosi on täysin ladattu.

Sähköauton latausaseman asennus kotiin

Sähköauton latausaseman asennus kotiin ei ole vaikeaa. Asennus onnistuu yleensä ammattilaisen avulla, ja vaatii vain yhden tai kahden päivän asennusajan. Latausaseman kytkeminen vaatii sähkötyöntekijän, joka varmistaa asennuksen turvallisuuden. Kun latausasema on asennettu, sähköauton lataaminen kotona on helppoa ja kätevää. Voit tilata Netraudasta myös latausaseman asennuksen.

Ympäristöystävällinen tapa ladata sähköautoa kotona

Sähköauton lataaminen kotona on yksinkertainen ja vaivaton tapa pitää sähköauto ladattuna. Latausaseman avulla voit ladata autosi nopeasti ja helposti omalla pihallasi, eikä sinun tarvitse käydä latausasemalla. Lisäksi kotona lataaminen on ympäristöystävällistä, koska voit hyödyntää uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinko- ja tuulivoimaa.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Extra Etu
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Sähköauton latausasema Walle, 3.6/11kW, 8/16A, 1- tai 3-vaiheinen, kiinteästi asennettava, eri vaihtoehtoja
Asennus etuhintaan!
699,00  alk. 659,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.