Polttoöljylämmittimet

1-16 / 16

16 tuotetta

1-16 / 16

16 tuotetta

Polttoöljylämmittimet

Polttoöljylämmitin voi olla kätevä lämmitysratkaisu esimerkiksi tiloihin, joihin ei ole saatavilla sähkövirtaa. Polttoöljylämmittimet sopivatkin hyvin muun muassa mökkilämmittimiksi. Nykyaikaiset lämmittimet ovat eivät tupruta pakokaasuja sisälle vaan lämmittävät tehokkaasti ja puhtaasti. Tutustu Netraudan polttoöljylämmittimien valikoimaan ja tilaa sopiva lämmitin helposti muutamalla klikkauksella!

Polttoöljylämmittimen hyvät puolet

Polttoöljylämmittimissä on tarjolla sekä kiinteästi asennettavia että siirrettäviä malleja. Kiinteät lämmittimet yhdistetään joko valmiiseen hormiin tai viedään suoraan ulkoseinän läpi. Pakokaasut ohjautuvat rakennuksen ulkopuolelle pitäen sisäilman mukavan raikkaana ja hapekkaana. Osa polttoöljylämmittimistä soveltuu myös sähköttömiin rakennuksiin, sillä se vähäinen virta, jonka lämmitin tarvitsee, voidaan taata ladattavan akun avulla. Haluttu lämpötila voidaan säätää lämmittimestä riippuen joko manuaalisella tehonsäätimellä tai huonetermostatilla. Polttoöljylämmitinten suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös lämmittimen ulkonäköön. Eri värisistä lämmittimistä löytyy joka sisustukseen sopiva malli. Hyvä lämmitin on myös turvallinen eikä kuumene kosketukselle vaaralliseksi.

Lämmitä mökki maapallon toiselta puolelta

Nykyään tarjolla on myös etäkäyttöisiä polttoöljylämmittimiä. Kauko-ohjattava lämmitin saattaa toimia esimerkiksi kännykästä lähetettävän tekstiviestin avulla. Täten mökkilämmittimen voi käynnistää vaikka toiselta puolelta maapalloa. Etäohjauksen ansiosta ensimmäiset tunnit mökillä eivät mene värjöttelyyn ja lämmityksen säätämiseen, vaan voit nauttia valmiiksi lämmitetystä mökistä. Sopivaa lämmitintä valitessasi ota huomioon, minkä kokoista tilaa haluat lämmittää, sillä lämmitinten suosituspinta-aloissa on eroja. Varaudu kylmään säähän hyvissä ajoin ja tilaa polttoöljylämmitin Netraudasta! Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16