Sähköhammasharja, Clean Fresh TB-120P, pinkki

Tuotenumero: WILFA604108
ALE!
-23%
ALE
99,00 €
76,50 
Säästät: 22,50 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Oy Wilfa Suomi Ab on pienkodinkoneisiin erikoistunut yritys ja osa pohjoismaista Wilfa Groupia. Vuonna 1948 perustettu Wilfa Group on kotimaassaan Norjassa johtava tuotemerkki ja tavarantoimittaja. Wilfa-tuotteissa yhdistyvät skandinaavinen muotoi...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sähköhammasharja, Clean Fresh TB-120P, pinkki kuvaus

Oy Wilfa Suomi Ab on pienkodinkoneisiin erikoistunut yritys ja osa pohjoismaista Wilfa Groupia. Vuonna 1948 perustettu Wilfa Group on kotimaassaan Norjassa johtava tuotemerkki ja tavarantoimittaja. Wilfa-tuotteissa yhdistyvät skandinaavinen muotoilu, laatu, turvallisuus ja innovaatiot. Visiomme on tarjota erinomaisia arjen kokemuksia ja luotettavia tuotteita jokaiseen kotiin

Sähköhammasharja, Clean Fresh TB-120P, pinkki

Jordan Clean Fresh on uuden sukupolven sähköhammasharja jonka patentoitu SoftClean™ tekniikka takaa puhtaan ja hygienisen suun. SoftClean™-tekniikka perustuu tehokkaiden harjasten ja pienemmän harjauspään ainutlaatuiseen yhdistelmään, jotta hampaat puhdistetaan erittäin perusteellisesti ja hellävaraisesti. Harjauspäissä on kolme erityistä puhdistusvyöhykettä. Harjaspään koko on juuri oikea hampaita varten, joten sen avulla plakki poistuu myös hampaiden väleistä ja muista ahtaista paikoista.

Laitteessa on lithium akku mikä on poikkeuksellista sähköhammasharjalle. Lithium akulla saavutetaan lyhyellä latauksella erittäin pitkä käyttöaika (jopa yksi kuukausi) ja akkutehon loppuessa harja hyytyy erittäin nopeasti, eikä pikku hiljaa kuten muissa akkutekniikoissa. Näin voit olla varma että harjausteho säilyy hyvänä akkuvirran päättymiseen saakka. Mukana toimitetaan tyylikäs pöytäteline josta latausjohdon saa irroitettua, ei siis enää roikkuvia johtoja kylpyhuoneessasi. Lisäksi latausjohdon liitin on USB joten voit ladata harjasi vaikka tietokoneen USB-portista tai autossa, missä tahansa vain on USB-liitin saatavilla.

Laitteessa on myös ajastin joka helpottaa suositellun harjausajan toteutumista sekä painetunnistin joka varoittaa liian voimakkaasta harjauksesta. Jordan TB-120 sähköhammasharja on saatavana neljänä pirteänä värinä ja harja on saanut arvostetun reddot muotoilupalkinnon.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset