Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Puukiukaat vesisäiliöllä

Puukiuas vesisäiliöllä on suosittu valinta kesämökille, jossa ei ole juoksevaa vettä. Vesisäiliö sijaitsee yleensä kiukaan reunalla, ja se täytetään vedellä ennen saunomista. Kun puukiuas lämmitetään, se kuumenee ja siirtää lämpöä vesisäiliöön, jolloin vesi lämpenee. Vesisäiliössä lämmitetty vesi on myös erinomainen vaihtoehto peseytymiseen.

1-26 / 26

26 tuotetta

1-26 / 26

26 tuotetta

Puukiukaat vesisäiliöllä

Puukiuas vesisäiliöllä on käytännöllinen vaihtoehto, kun haluat nauttia saunasta eikä sinulla ole mahdollisuutta vesiliittymään. Kiukaan helppokäyttöisyys ja vähäinen huoltotarve tekevät siitä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon saunan ystäville. Olipa kyseessä sitten perinteinen kesämökki tai moderni omakotitalo, puukiuas vesisäiliöllä varustettu sauna tuo tunnelmaa ja nautintoa saunahetkiin. Valikoimastamme löydät kiukaat parhailta kiuasvalmistajilta, kuten tuotemerkeiltä Harvia, Kastor, Kota ja Narvi.

Mitkä ovat vesisäiliöllä varustetun puukiukaan hyödyt verrattuna perinteisiin puukiukaisiin?

Vesisäiliöllä varustetulla puukiukaalla on useita etuja verrattuna perinteisiin puukiukaisiin. Vesisäiliö mahdollistaa lämmittää samanaikaisesti sekä saunaa että käyttövettä. Tämä on erityisen kätevää mökkiolosuhteissa, joissa ei ole erillistä vedenlämmitintä. Toiseksi, vesisäiliöllä varustetun puukiukaan avulla voidaan säästää polttopuissa, sillä vesi varastoi lämpöä tehokkaasti ja sitä voidaan hyödyntää pitkään myös saunomisen jälkeen.

Voiko puukiuasta lämmittää vesisäiliö tyhjänä?

Ei ole suositeltavaa lämmittää puukiuasta, kun vesisäiliö on tyhjä. Tämä johtuu siitä, että kuumuus saattaa vaurioittaa vesisäiliötä, kun veden jäähdyttävää vaikutusta ei ole. On tärkeää varmistaa, että vesisäiliö on täynnä vettä ennen kuin aloitat saunan lämmityksen.

Mistä materiaaleista puukiuas vesisäiliöllä yleensä valmistetaan?

Puukiuas vesisäiliöllä valmistetaan yleensä teräksestä tai rosteriteräksestä. Teräs on kestävä ja lämmönjohtokyvyltään erinomainen materiaali puukiukaan valmistukseen.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.