Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-18 / 18

18 tuotetta

Rajaa 1
Järjestä

1-18 / 18

18 tuotetta

Rajaa 1
Järjestä

Narvi puukiukaat kotiin tai mökille

Puukiuas on erottamaton osa autenttista suomalaista saunaelämystä. Narvi valmistaa vankan ammattitaitonsa turvin toiminnallisia ja hyvännäköisiä puukiukaita, jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen. Narvin kiuasmallit tuovat nautinnolliset puukiukaan löylyt monenkokoisiin ja erityylisiin löylyhuoneisiin. Narvin valikoimaan pääset tutustumaan Netraudan verkkokaupassa, josta löydät kiukaat aina edulliseen hintaan. Tilaa suosikkisi heti ja siirry saunaunelmissasi teoriasta käytäntöön!

Narvi tuntee suomalaisen saunan

Narvi on merkki, jonka saunova kansa lähes poikkeuksetta tunnistaa. Narvin tarina ulottuukin aina vuoteen 1937 saakka, joten yrityksellä on pitkä asiantuntemus taustallaan. Narvi on myös aidosti suomalainen yritys, sillä kaikki sen suunnittelu- ja valmistustyö tehdään Suomessa. Tästä merkkinä on yrityksen tuotteiden Avainlippu-tunnus. Työntekijöitä Narvilla on noin 50. Narvin avaintuotteita ovat muun muassa helppohoitoiset emalipintaiset kiukaat. Narvin tuotteet ovat laadukkaita ja ympäristöystävällisiä sekä tietenkin muotoilultaan onnistuneita. Liity Narviin luottavien runsaaseen joukkoon ja tilaa uusi Narvi-kiukaasi Netraudasta!

Narvi-puukiukaat kotiin tai mökille

Puukiuas tuo saunomiseen ihanan luonnonläheistä tunnelmaa. Narvin puukiukaiden valikoimasta löydät sopivan kiuasmallin niin pieneen kuin suureenkin saunaan. Vesijohtoverkon ulkopuolella sijaitsevaan kohteeseen kannattaa valita malli, jossa kiukaan yhteydessä on vesisäiliö pesuveden lämmittämistä varten. Narvi-puukiukaissa on sekä perinteisempiä malleja että myös trendikkäitä verkkokiukaita, jotka tarjoavat suuren kivimassansa ansiosta nautinnollisen kosteat löylyt. Onpa tarjolla myös niin sanottuja takkakiukaita, joiden lämmittäminen tapahtuu seinän lävitse löylyhuoneen ulkopuolelta. Haarukoi itsellesi sopiva Narvi-puukiuas helposti Netraudan valikoimasta ja tilaa vain muutamalla klikkauksella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16