Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 66

66 tuotetta

1-48 / 66

66 tuotetta

Helo Sähkökiukaat

Jokaisella saunalla on oma taianomainen tunnelmansa, oli sitten kyseessä kerrostaloasunnon sähkösauna, uimahallin julkinen sauna, kesämökin savusauna tai kylpylän erikoishöyrysauna. Lähes jokaiseen tilaan onkin saatavilla sopiva saunamalli. Jotkut pitävät puukiukaalla lämpiävää saunaa sinä ainoana oikeana vaihtoehtona, mutta nykyaikaiset sähkökiukaat lempeine löylyineen haastavat tämän näkemyksen. Monessa tilassa puiden polttaminen ei ole mahdollista, mutta nykyaikaisten sähkökiukaiden ansiosta saunaelämyksestä ei tarvitse tinkiä tuumaakaan sähköllä lämpiävässäkään saunassa. Helo-merkin sähkökiukaat ovat pitkän ja asiantuntevan tuotesuunnittelun tuloksia ja tarjoavat erittäin varteenotettavan vaihtoehdon sähkökiuasta etsivälle. Tutustu Helo-sähkökiukaiden valikoimaan Netraudassa, ja tilaa toiveitasi vastaava kiuas jo tänään!

Helon juuret ovat Suomessa

Suomalainen Helo yhdistyi ruotsalaisen Tylön kanssa vuonna 2017 muodostaen TylöHelon, joka on tänä päivänä maailman johtava saunavalmistaja. Kummallakin yrityksellä on ennen yhdistymisten vuosikymmenten kokemus sauna- ja hyvinvointituotteiden saralla. Yrityksen saunatuotteet, kuten esimerkiksi kiukaat, ovat aina viimeisen päälle suunniteltuja ja toiminnallisia.

Helo-sähkökiukaat luottavat laatuun

Helo-sähkökiukaat ovat sekä tehokkaita että silmää miellyttäviä. Kiukaat on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, jotka kestävät aikaa ja ovat täten ympäristöystävällinen valinta. Kiukaiden hieno muotoilu tuo oman lisänsä saunan sisustukseen. Helon sähkökiukaista löytyy niin perinteisempiä kiuasmalleja kuin myös moderneja verkkokiukaita, joissa kiuaskivien kauneus pääsee oikeuksiinsa. Myös kiukaiden asennustavoissa on runsaasti vaihtelua. Onpa tarjolla myös heti valmiita kiukaita, jotka ovat kiireisen saunojan pelastus. Selaa Helo-kiukaiden valikoimaa Netraudan verkkokaupassa, ja tee tilauksesi kätevästi vain muutamalla klikkauksella!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.