Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 91

91 tuotetta

1-48 / 91

91 tuotetta

Mondex sähkökiukaat - laaja valikoima

Sähkökiuas on nopea ja helppo valinta sujuvaan arkeen. Napsauta vain kiuas päälle, ja pääset nauttimaan saunan lämmöstä tuossa tuokiossa. Sähkökiuas onkin se kaupunkikotien suosituin kiuasmalli. Sähkökiukaan löylyjä saatetaan joskus vähätellä, mutta tämä on ainakin uudempien mallien kohdalla turhaa. Sähkökiukaissakin löytyy sopivia malleja niin kipakoita kuin kosteampiakin löylyjä arvostaville. Muun muassa Mondex tarjoaa kattavan valikoiman sekä silmää miellyttäviä että toiminnallisesti oivallisia sähkökiukaita. Mondex-kiukaat löydät aina edulliseen hintaan Netraudan verkkokaupasta. Tervetuloa kiuasostoksille!

Mondex – suomalaista kiuasosaamista

Suomalaisen Mondexin tuotteet ovat saaneet kotimaisuudesta kertovan Avainlippu-sertifikaatin. Yrityksen tuotteissa yhdistyvät loistavalla tavalla kaunis muotoilu ja toisaalta käytännöllisyys. Mondexin tuotteissa avainasemassa on myös laadukkuus, jonka ansiosta kiukaat kestävät hyvin käyttöä vuodesta toiseen. Mondexin kiukaista löytyy malleja sekä terävämpien että lempeämpien löylyjen ystäville. Kokemusta kiukaiden valmistamisesta Mondexilla on yli 25 vuoden ajalta.

Sähkökiukaiden monet muodot

Mondex-sähkökiukaista on helppo löytää juuri omia mieltymyksiä ja tarpeita vastaava malli. Umpinaisempien kiukaiden lisäksi Mondex tarjoaa kattavan valikoiman nykyaikaisia verkkokiukaita, joissa kiuaskivet ovat kauniisti näkyvillä. Mallista riippumatta kiukaiden design on huippuunsa saakka hiottua. Useassa kiukaassa on nykyaikainen ohjauspaneeli, jonka kautta kiukaan käyttäminen on todella vaivatonta. Tutustu myös Netraudan Mondex-kiukaiden lisävarusteisiin kuten esimerkiksi erilaisiin upotuskauluksiin ja korotusosiin. Verkkokaupassamme voit rajata kiuasvalikoimaa sen mukaan, minkä kokoiseen saunaan olet kiuasta hakemassa. Valitse suosikkisi ja tilaa oma Mondex-kiukaasi kotiin toimitettuna jo tänään Netraudasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.