Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Harvia Legend -kiukaat

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:
  2. Kiuasmalli:
Tuotemerkki:
Kiuasmalli:
  • 1

1-28 / 28

28 tuotetta

  • 1

1-28 / 28

28 tuotetta

Harvia Legend -kiukaat

Kuuluuko saunominen viikkosi kohokohtiin? Uudenaikainen Harvia Legend -kiuas tekee saunakokemukestasi vieläkin paremman! Suositun sarjan kiukaat ovat näyttävän näköisiä, helppokäyttöisiä ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevat löylyt kaikenikäisille saunojille. Netraudasta saat upeat Harvia Legend -kiukaat sekä puu- että sähkölämmitteisenä huippuhintaan. Valinta on sinun!

Taatusti muhevat löylyt: Legend-kiuas puu- tai sähkölämmitteisenä

Harvia tunnetaan jo yli 60 vuoden ajan alansa edelläkävijänä Suomessa ja maailmalla. Kotimaisen merkin tuotteissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla upea design, ammattiosaaminen ja pitkät perinteet. Monipuolinen Harvia Legend -tuotesarja on tästä hyvä esimerkki: Harvia Legend -sähkökiuas on reilun kokoinen ja jämerä kiuas, joka tuottaa mahtavat löylyt isompaankin saunatilaan. Erinomainen teho ja pehmeät löylyt saavutetaan patinoidun teräskehikon ja suuren kivimäärän avulla. Vai suositko mieluummin perinteistä puusaunaa? Silloin Harvia Legend -puukiuas on täydellinen valinta. Tässä näyttävässä kiuasmallissa on muuten samat ominaisuudet, mutta puun tuoksu ja aito tuli tuovat aivan omanlaista tunnelmaa. Erikseen myytävä suojaseinä pienentää kiukaan suojaetäisyyksiä huomattavasti, mikä helpottaa tilankäyttöä pienemmissä tai kapeissa löylyhuoneissa. Unohtumaton saunakokemus on vain muutaman klikkauksen päässä!

Tilaa Harvia Legend -kiuas nopealla toimituksella Netraudasta

Haluatko sijoittaa kiukaan keskelle lauteita? Suositko persoonallista saunaratkaisua? Legend-kiuas mahdollistaa myös yksilöllisen saunatilan suunnittelun. Kaunis suojakaide Legend-kiukaalle näyttää upealta ja lisää samalla saunan turvallisuutta. Sen ansiosta kiuas voidaan upottaa myös lauteisiin saunan keskipisteeksi. Huomioithan kiuasta ostaessa vielä saunasi mitat. Valitsemalla oikean kokoisen ja tarpeeksi tehokkaan tuotteen varmistat, että saat taatusti miellyttävän saunakokemuksen. Mikä parasta, meillä sinua odottaa laajan valikoiman lisäksi taatusti houkutteleva hinta. Tilaa nyt Harvia Legend netistä ja nauti pian muhevista löylyistä!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.