Tulikivi-kiukaat kotiin toimitettuna

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 98

98 tuotetta

1-48 / 98

98 tuotetta

Tulikivi-kiukaat kotiin toimitettuna

Kiuas on eittämättä saunan sydän. Jos saunasi sydän ei syki niin kuin sen kuuluisi, on aika suunnata kiuasostoksille. Suomalainen Tulikivi valmistaa toiminnallisesti ja ulkonäöllisesti miellyttäviä kiukaita, joiden ansiosta löylyttely nousee aivan uudelle tasolle. Vaihtoehtoja on tarjolla niin sähkö- kuin puukiuastakin etsivälle. Klikkaa itsesi Netraudan verkkokauppaan jo tänään ja tilaa suosikkikiukaasi – tietysti aina edulliseen Netrauta-hintaan!

Tulikivi on kiven asiantuntija

Tulikivelle on myönnetty suomalaisuudesta kertova Avainlippu-merkki. Tulikiven tuotteet, kuten esimerkiksi kiukaat ja erilaiset tulisijat valmistuvat yrityksen suomalaisilla tehtailla. Tulikivi onkin Suomen suurin kiven jalostaja ja sillä on maailmassa markkinajohtajan asema varaavien takkojen osalta. Tulikivi myös liputtaa ekologisuuden puolesta, ja pyrkii kehittämään aina uudenlaisia ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Kivi onkin olemukseltaan luonnonläheinen ja kestävä materiaali.

Tulikivestä on moneksi

Tulikiven kiukaissa yhdistyvät laatu ja kaunis suomalainen muotoilu. Olet sitten hakemassa rouheaa vuolukivikiuasta mökille tai selkeälinjaista sähkökiuasta kaupunkiasuntoon, Tulikiven valikoimasta löydät etsimäsi. Myös värivaihtoehtoja on useita. Miten olisi esimerkiksi metallivaippainen, tummanpuhuvan musta kiuas tai vaihtoehtoisesti valkoinen vuolukivikiuas, jonka graafiset pinnanmuodot tuovat oman pikantin lisänsä saunan sisustukseen? Jotkin Tulikiven kiukaista toimivat kiinteällä ohjauksella ja osassa on puolestaan erillinen ohjauskeskus, joka mahdollistaa muun muassa helpon ja tarkan lämpötilan säätämisen. Muista kiuasta valitessasi ottaa huomioon, minkä kokoiseen saunaan olet kiuasta hankkimassa, sillä kiukailla on erilaisia lämmitystehoja. Kun valinta on tehty, on Tulikivi-kiukaan tilaaminen Netraudasta helppoa. Muutama klikkaus ja saunan uusi sydän on pian matkalla kotiisi tai mökillesi!

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.