Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Saunan lasiseinän asennus

Tuotenumero:
asennus-saunan-lasiseina
Asennuspaikka
Helsingin seutu (päärautatieasema +60km)
Helsingin seutu (päärautatieasema +60km)
Tampereen seutu (keskustori +30km)
Kannuksen seutu (kaupungintalo +60km)
550,00 
kpl

Tilaa asennus uudelle saunan lasiseinälle - olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä! Asennamme kaikki saunan lasiseinät mallista tai ostopaikasta riippumatta. Saunan lasiseinän asennuspalvelu on saatavilla uudiskohteisiin valmiille pohjille, tai remonttikohteisiin jossa vanhan puru sekä uudet pohjatyöt on tehty valmiiksi asianmukaisesti. Lasiseinät ovat upeita moderneja elementtejä saunoissa, mutta niiden asennus on paras jättää ammattilaiselle, sillä suurten lasien käsittely vaatii kokemusta. Netraudan asentajilla on vankka kokemus lasiasennuksista - voit luottaa siihen, että asennustyöt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen ja sovitusti. Ammattilaisen toimesta tehdyllä asennuksella varmistat myös tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen. Tutustu palvelukuvaukseen ja perusasennuksen sisältöön alla.

Asennuksen ajankohta

Asentajamme ovat yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä asennuksen tilaamisesta. Lopullinen asennusaika sovitaan asentajan kanssa tuotteen toimitusaika ja kohteen vaatimukset huomioiden.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla Helsingin seudun, Tampereen seudun ja Kannuksen seudun alueille, pois lukien saaristo ja saaret. Näet tarkemmat etäisyysrajoitukset alasvetovalikosta. Muualle Suomeen asennettaessa otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Asennettavan tuotteen toimitus Netraudasta

Asennettava tuote toimitetaan tuotteen toimitusehtojen mukaisesti ennen asennusta suoraan asiakkaalle. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan.

Saunan lasiseinän perusasennuksen sisältö

Tuote asennetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti asianmukaisesti tehdyille valmiille pohjille. Kylpyhuoneessa on oltava tarpeeksi tilaa tuotteen asentamista varten. Asentaja ei ole vastuussa tuotteessa mahdollisesti ilmenevän valmistusvirheen aiheuttamasta rikkoutumisesta (esim jännite lasissa).

 • Saunan lasiseinän kiinnityslistojen/ohjaimien/tukien asennus
 • Lasien kiinnitys paikoilleen
 • Lasiseinän oven ja ikkunalasien rakojen säätö
 • Lasin ja asennuslistan välin tiivistys värittömällä saniteettisilikonilla
 • Asennuksen pientarvikkeet (ruuvit, proput jne..)
 • Asennuspaikan siistiminen ja pakkausjätteiden poiskuljetus
 • Tuotteen toimivuuden testaaminen

Saunan lasiseinän perusasennukseen ei sisälly

 • Mahdolliset purkutyöt asennuksen onnistumiseksi, kuten esim. tiellä olevien kalusteiden, kiukaan tai lauteiden irrottaminen
 • Lattioiden, lauteiden ja suihkun jne. asennustyön aikainen suojaaminen
 • Lasiseinän asentamiseen liittyvät rakennustyöt, kuten esimerkiksi katon paneloinnin purku, muuraus- /laatoitustyöt tai lauteiden muokkaus
 • Rakennus ja paikkaustyöt, joiden tarve saattaa syntyä asennusta tehdessä, mikäli lattian/seinän pintamateriaali ei ole kunnolla kiinni tai kiinnityskohta ei sovellu lasiseinän asentamiseen
 • Lasiseinän pesu asennustyön jälkeen

Perusasennukseen kuulumattomat työt voidaan tilata lisätöinä. Pyydä tarjous saunan lasiseinän asennuksesta lisätöineen, tai yli 8 m2 kokoisen lasiseinän asennuksesta asennuspalvelun lomakkeella.

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Mikäli asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä 100 €. Asennuksen esteenä voivat olla mm. se, että lasiseinää ei voi kiinnittää olemassa olevaan seinärakenteeseen tai tuote on vaurioitunut kuljetuksessa. Asennettavan tuotteen tulee olla asennuspaikan välittömässä läheisyydessä, kulku asennuspaikalle tulee olla esteetön ja asennustyö sekä mahdollinen purkutyö tulee pystyä suorittamaan ilman ympäröivien rakenteiden purku- ja rakennustöitä.

Useamman asennuksen tilaaminen

Oletko tilaamassa meiltä useampaa asennusta esimerkiksi asunto-osakeyhtiölle tai yritykselle? Kysy tarjous asennuspalvelun lomakkeella!

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut

Tuotteen ominaisuudet:

 • Kotitalousvähennyskelpoinen: Kyllä
 • Takuuaika: Asennuksen takuu 12 kk

Saunan lasiseinän asennuksen kotitalousvähennys

Saunan lasiseinän asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin kohteissa, joissa vanha tuote vaihdetaan uuteen.

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Netrautaan.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16