Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Saunan oven asennus

Tuotenumero:
asennus-saunanovi
Asennuspaikka
Helsingin seutu (päärautatieasema +60km)
Helsingin seutu (päärautatieasema +60km)
Tampereen seutu (keskustori +30km)
Kokkolan seutu (kauppatori +20km)
Ylivieskan seutu (kaupungintalo +20km)
239,00 
kpl

Tilaa asennus saunan ovelle - olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä! Asennamme kaikki saunan puu- ja lasiovet mallista tai ostopaikasta riippumatta. Päivittämällä vanhan saunan oven uuteen parannat hetkessä saunan ilmettä, ja samalla parannat saunomiskokemusta. Netraudan asentajilla on vankka kokemus erilaisten ovien asennuksesta - voit luottaa siihen, että asennustyöt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen ja sovitusti. Ammattilaisen toimesta tehdyllä asennuksella varmistat myös tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen. Tutustu palvelukuvaukseen ja perusasennuksen sisältöön alla.

Asennuksen ajankohta

Asentajamme ovat yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä asennuksen tilaamisesta. Lopullinen asennusaika sovitaan asentajan kanssa tuotteen toimitusaika ja kohteen vaatimukset huomioiden.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla Helsingin seudun, Tampereen seudun, Kokkolan seudun ja Ylivieskan seudun alueille, pois lukien saaristo ja saaret. Näet tarkemmat etäisyysrajoitukset alasvetovalikosta. Muualle Suomeen asennettaessa otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Asennettavan tuotteen toimitus Netraudasta

Asennettava tuote toimitetaan tuotteen toimitusehtojen mukaisesti ennen asennusta suoraan asiakkaalle. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan.

Saunan oven perusasennuksen sisältö

Ovi asennetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Varmistathan että tilaamasi ovi on sopiva olemassa olevaan oviaukkoon.

 • Vanhan saunan oven purku*
 • Saunan oven asennus valmiiseen oikean kokoiseen aukkoon
 • Vanhojen ruuvireikien tiivistys värittömällä saniteettisilikonilla
 • Saunan oven vetimen asennus
 • Saunan oven saranoiden ja rullasalvan vastakappaleen säätäminen**
 • Pakkausmateriaalin poiskuljetus

* Vanhan oven purun yhteydessä peitelistat saattavat vaurioitua. Mikäli vanhat listat halutaan käyttää uudessa saunan ovessa, tulee näiden purku suorittaa omatoimisesti ennen uuden oven asennusta.

** Huom: On normaalia että jonkin ajan kuluttua käytössä ovi saattaa asettua aloilleen, jolloin saranat vaativat uudelleen säätämistä tilaajalta.

Saunan oven perusasennukseen ei sisälly

 • Oviaukon muutostyöt
 • Mahdolliset rakenteiden paikkaustyöt
 • Oven listoitus
 • Saunan oven peseminen asennuksen jälkeen
 • Purkutöiden rakennusjätteiden poiskuljetus
 • Vanhan saunan oven poisvienti, valittavissa lisätyönä

Perusasennukseen kuulumattomat työt voidaan tilata lisätöinä. Pyydä tarjous saunan oven asennuksesta lisätöineen asennuspalvelun lomakkeella.

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Mikäli asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä 100 €. Asennuksen esteenä voi olla mm. se, että ovi ei mahdu olemassa olevaan aukkoon, tai että lattian laatoitus on tehty oven karmin päälle. Asennettavan tuotteen tulee olla asennuspaikan välittömässä läheisyydessä, kulku asennuspaikalle tulee olla esteetön ja asennustyö sekä mahdollinen purkutyö tulee pystyä suorittamaan ilman ympäröivien rakenteiden purku- ja rakennustöitä.

Useamman asennuksen tilaaminen

Oletko tilaamassa meiltä useampaa asennusta esimerkiksi asunto-osakeyhtiölle tai yritykselle? Kysy tarjous asennuspalvelun lomakkeella!

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut

Tuotteen ominaisuudet:

 • Kotitalousvähennyskelpoinen: Kyllä
 • Takuuaika: Asennuksen takuu 12 kk

Saunan oven asennuksen kotitalousvähennys

Saunan oven asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin kohteissa, joissa vanha tuote vaihdetaan uuteen.

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Netrautaan.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16