Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Boordit

  • 1

1-24 / 24

24 tuotetta

  • 1

1-24 / 24

24 tuotetta

Boordit

Ilmeikäs boordi viimeistelee laatoituksen tilassa kuin tilassa. Netraudan boordivalikoimasta löytyy boordivaihtoehtoja niin eleetöntä sisustusta arvostaville kuin myös kokeilunhaluisille remontoijille. Boordin valintaan vaikuttaa myös se, millaisen laatan kanssa boordin haluaa yhdistää. Netraudan valikoimassa onkin lukuisten boordivaihtoehtojen lisäksi tarjolla myös runsaasti erilaisia laattoja. Löydä itseäsi miellyttävä boordin ja laattojen yhdistelmä ja tilaa remonttitarpeet jo tänään Netraudasta! Myös boordien ja laattojen asentamiseen tarvittavat työkalut ja -välineet löydät verkkokaupastamme nopeasti ja vaivattomasti.

Boordi ja rajattomat mahdollisuudet

Boordilaattojen käyttökohteet eivät rajoitu pelkästään sisätiloihin. Osa boordeista sopii ulkokäyttöön ja kestää pakkasta. Boordeissa on sekä seiniin että lattiapinnoille tarkoitettuja vaihtoehtoja. Boordi sopii kiinnostavaksi yksityiskohdaksi niin saunaan, kylpyhuoneeseen kuin muihinkin oleskelutiloihin. Tarkista boordia valitessasi, millaiseen käyttöön kyseinen laatta soveltuu. Boordien koossa on runsaasti hajontaa, sillä tarjolla on boordeja aina ohuista koristelistoista leveämpiin kivilaattoihin. Oikeanlaisen koon haarukointi onnistuu Netraudan verkkokaupan rajaustoiminnon avulla. Myös halutun väristen boordien selaaminen on rajaustoiminnon ansiosta helppoa. Boordeissa värivalikoima onkin todella laaja. Osaa boordeista koristaa struktuurikuvioinen tai kuviomaalattu pinta. Perusmuotoisten boordipalojen lisäksi valikoimassamme on muun muassa boordien kulmapaloja. Boordit-kategorian alta löydät myös näyttävät laattajalkalistat.

Materiaali maun mukaan

Netraudan valikoimista löydät monista eri materiaaleista valmistettuja boordeja. Luonnonkivestä valmistetut boordit tuovat luonnonläheistä tuntua sisustukseen. Luonnonkiviboordien joukossa on myös kauniitta mosaiikkimaisesti pikkukivistä valmistettuja vaihtoehtoja. Luonnonkiviboordien lisäksi valikoimassa on esimerkiksi kaakeli- ja keramiikkaboordeja sekä lasitettuja ja lasittamattomia porcellanato-boordeja. Mikä tahansa on suosikkimateriaalisi, oikean boordin löydät Netraudasta. Tutustu ja tilaa jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.