Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kuviolaatat

1-48 / 244

244 tuotetta

1-48 / 244

244 tuotetta

Kuviolaatat

Kun laatoitus kaipaa piristystä, on kuviolaatan valitseminen oiva vaihtoehto. Kuviollisia laattoja voi käyttää niin suuremmilla pinnoilla kuin myös pienempien yksityiskohtien rakentamiseen. Netraudan verkkokaupasta löydät sopivat kuviolaatat tarpeeseen kuin tarpeeseen! Jos haluat yhdistää kuviolaattojen yksivärisiin laattoihin, tutustu myös muuhun laattavalikoimaamme. Remontin aloittaminen ei myöskään jää välineiden puutteesta kiinni, sillä valikoimissamme on tarjolla kaikki laatoituksen asentamiseen tarvittavat työkalut ja tarpeet. Tutustu ja tilaa jo tänään!

Kuviollinen laatta kiinnittää katseen

Kuviolliset laatat mahdollistavat tunnelmalla leikittelyn. Kevyesti kuvioitu kuulas laatta säilyttää harmonisen tunnelman, mutta tuo lattia- tai seinäpintaan kaivattua eläväisyyttä. Rohkea valitsee näyttäväkuvioisen laatan, joka toimii itsessään huoneen katseenvangitsijana. Myös itämaista tunnelmaa arvostavalle löytyy Netraudan kuviollisten laattojen valikoimasta varmasti suosikki, sillä esimerkiksi kauniin geometrisesti kuvioidut marokkolaishenkiset laatat luovat tilaan lämpimän mystisen ilmeen. Myös muuten tasaväristä laatoitusta voi maustaa esimerkiksi lisäämällä laatoitukseen kapean boordimaisen kuviolaatan.

Kuviolaatat joka tarpeeseen

Valitse joko seinäpinnoille tai lattian tekoon sopiva laatta tarpeesi mukaan. Kuviollisten laattojen käyttökohteet eivät rajoitu pelkästään sisätiloihin, sillä valikoimissa on myös pakkasta kestäviä laattoja, jotka ovat omiaan ulkokäyttöön. Kuviolaatat ovatkin näyttävä valinta niin kotien kuin julkisten tilojenkin sisä- ja ulkopinnoille. Netraudan valikoimassa on myös runsaasti rektifioituja laattoja, jotka on tarkasti kalibroitu hiomalla. Rektifioitujen laattojen asennuksessa voidaan yleensä käyttää tavallista kapeampia saumavälejä. Kapeat saumavälit sopivat erinomaisesti laattoihin, joissa kuviointi jatkuu laatasta toiseen. Netraudan kuviolaattojen värivalikoima on laaja, joten löydät varmasti sopivan laatan verkkokaupastamme. Tutustu ja tilaa jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.