Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Kalanruotolaatat

1-48 / 336

336 tuotetta

1-48 / 336

336 tuotetta

Kalanruotolaatat

Kalanruotolaatat on suunniteltu siten, että niiden asentaminen kalanruotokuvioon onnistuu ja muodostaa kauniin lopputuloksen. Laatoituksessa voi käyttää joko samanlaisia laattoja tai yhdistää erivärisiä laattoja oman maun mukaan. Netraudassa kalanruotolaatoitukseen sopivat laatat on koottu kätevästi yhteen omaksi kokonaisuudekseen, jolloin kalanruotokuviosta haaveilevan on helppo löytää toiveisiinsa sopivat laatat yhdestä paikasta. Tutustu ja tilaa jo tänään Netraudasta!

Yksittäisistä laatoista syntyy kalanruoto

Yksittäisten kalanruotolaatoituksessa käytettävien laattojen ei välttämättä tarvitse olla kovin erikoisia, sillä kalanruotolaatoituksessa yksittäisten laattojen muodostama kokonaisuus on aina kiinnostava ja kaunis. Harmonista tyyliä arvostava koostaa kalanruotokuvion samanlaisista laatoista. Lisää ilmettä ladontaan tulee, kun kalanruodossa käyttää kahta erilaista tai eriväristä laattaa. Useamman kuin kahden erilaisen laattamallin käyttäminen sopii parhaiten avariin tiloihin, sillä pienissä pinnoissa kolmen tai useamman eri laattamallin yhdistelmä saattaa saada aikaan sekavan lopputuloksen.

Kalanruotolaatat joka koossa ja värissä

Kalanruotokuviointia voi käyttää niin suuremmissa kuin pienemmissä pinnoissa. Laattojen koossa on myös runsaasti vaihtelua. Netraudan valikoimista löytyvät sopivat laatat niin seinä- kuin lattiapinnoillekin. Laatan materiaalia pohtiessa on hyvä ottaa huomioon, millaiseen käyttöön laatta on tulossa. Valikoimassa on märkätiloihin sopivia laattoja ja laattoja, jotka kestävät myös ulkokäytössä. Kalanruotolaatoissa on tarjolla sekä kiiltäviä että mattapintaisia vaihtoehtoja. Värivalikoima on runsas, ja vaihtelee aina yksivärisistä laatoista luonnonkivilaattoihin, joissa on yksilöllisen eläväinen pinta. Runsaan laattavalikoiman lisäksi Netraudan verkkokaupasta on helppo tilata kaikki muutkin laatoittamiseen tarvittavat työkalut ja -välineet. Valitse tarvitsemasi tuotteet Netraudasta ja aloita sisustushaaveittesi toteuttaminen!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.