Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Kuusikulmaiset laatat

1-48 / 84

84 tuotetta

1-48 / 84

84 tuotetta

Kuusikulmaiset laatat

Kuusikulmaiset laatat kiinnittävät katseen jo muotonsa puolesta. Kaunis kuusikulmainen laatta sopii mainiosti niin kylpyhuoneeseen kuin myös muihin seinä- ja lattiapintoihin. Jos harkitset tuovasi remonttikohteeseesi ilmettä kuusikulmaisilla laatoilla, on oikea paikka ostoksille Netraudan verkkokauppa. Verkkokaupastamme on tilattavissa laaja kuusikulmaisten laattojen valikoima. Samasta osoitteesta löytyvät myös muut laattojen asentamiseen tarvittavat välineet ja työkalut. Tilaa jo tänään ja aloita haaveittesi toteuttaminen!

Hexagon-laatan salaisuus on muodossa

Nimensä mukaisesti hexagon-laatasta, tai tutummin kuusikulmaisesta laatasta, tekee erityisen sen muoto. Kuuden kulman ansiosta laatoista muodostuu silmälle kiinnostava kokonaisuus, jossa kuitenkin yksittäiset laatat liittyvät toisiinsa loogisesti. Laatoitettu pinta muistuttaa kennoa, mistä johtuukin kuusikulmaisista laatoista myös käytetty nimitys kennolaatta. Kuusikulmaisen laatoituksen asentaminen vaatii hieman suunnittelua, ja on suositeltavaa tehdä ensin koelaatoitus, jotta varsinainen työ sujuisi ongelmitta. Laatoitusta suunniteltaessa on syytä myös etukäteen miettiä, miten laatoitus asettuu esimerkiksi nurkkien kohdalla.

Kennolaatta – vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin

Kuusikulmaisia laattavaihtoehtoja on tarjolla useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. On haaveissasi sitten laatta märkätiloihin tai muihin sisäseiniin tai -lattioihin, Netraudan valikoimasta löydät varmasti sopivan kuusikulmaisen laatan. Kuusikulmaisten laattojen käyttökohteet eivät rajoitu vain sisätiloihin, sillä tarjolla on myös malleja, jotka sopivat ulkokäyttöön. Onpa olemassa myös malleja, jotka toimivat jopa uimahallien lattiapinnoissa. Laattoja on tarjolla lukuisissa eri väreissä, ja myös laattojen materiaalit vaihtelevat aina vuolukivestä lasiin ja marmorista porcellanatoon. Valitse suosikkisi Netraudasta ja aloita remontoiminen!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.